Az LMBTQP-lobbit kihasználva kap menedéket több ezer migráns Európában

Az LMBTQP-lobbi számos sátáni oldallal rendelkezik, most egy újabb vetülete nyílt meg a migránsok leleményességének “köszönhetően” – figyelmeztet az ugandai kormány.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Ugandában a legtöbb afrikai országhoz hasonlóan szigorúan büntetik a homoszexuális hajlam kimutatását, így az azonos nemű kapcsolatokat is. Ezt használja most ki több száz, az ugandai elnök által “gazdasági deviáns”-nak nevezett migráns.

Az afrikai országban az életkörülmények nem túl rózsásak, kevés a munkahely, amolyan afrikai, négerek által irányított ország. Számos állampolgár azonban úgy gondolja, hogy kijár neki a jólét, így Európa gazdagabb államaiba kíván emigrálni. A korábbi évekhez képest valamivel nehezebb megkapni a menedékjogot, ugyanis már a legliberálisabb országok is rájöttek, hogy a rájuk özönlő barbár hordák veszélyeztetik eddigi életkörülmnyeik fennmaradását. Így, egy új módszert dolgoztak ki a migránsok.

A menedékjogot az európai országokban szinte automatikusan megkapják azon személyek, akiket szexuális irányultságuk miatt ér megkülönböztetés anyaországukban. Ennek függvényében, kihasználva az igen jó, szigorú ugandai szabályozásokat “gazdasági melegekké” válnak, azaz hazudnak saját nemi identitásukról annak érdekében, hogy ne toloncolják vissza őket Afrikába.

Az álhomoszexualitásra úgy látszik, hogy máris elkezdett kiépülni az ipar, így a közeljövőben teljesen ellenőrizhetetlenné válhat a folyamat, ugyanis számos ügyvéd állít ki csupán minél nagyobb gazdasági nyereség miatt hamis papírokat a migránsoknak.

(Daily Sabah nyomán Szent Korona Rádió) 

Migránsok drogháborúja veszélyezteti a marseillesiek életét

Migránsok ostromolták meg a déli határzárat – határőrök sérültek meg