Cáfolja az intézményvezető, hogy kötelező a gendersemleges köszönés a Móricz Zsigmond Gimnáziumban

A frissített fejlemények a cikk alján olvashatóak! Egyre erőteljesebben begyűrűződni látszik hazánk oktatási intézményeibe is az LMBTQP-propaganda. Ne legyenek olyan tévhiteink, hogy a jelenség csupán a nyugat veszett országaiban fordulhat elő: az LMBTQP-lobbi a mi gyermekeink életébe is betör, akár a mi tudtunk nélkül. Ez történt az egyik budapesti gimnáziumban.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Csoda, hogy az iskola még viselheti Móricz Zsigmond nevét, hiszen regényeiben többször szerepel a “Kezit csókolom!” köszöntés, melyet az intézmény betiltott arra hivatkozva, hogy az nem gendersemleges. Ráadásul ez nem is a közelmúltban történt, évek óta nem engedik használni, mire az indoklásuk az, hogy sértené a nemek közti egyenlőséget.

Ismerjük a folyamatot, külföldön is ilyesfajta intézkedésekkel kezdődött. Mára az ottani fiatalok többsége nem tudja eldönteni, fiú-e vagy lány, és számos bizonytalan ifjú, akár gyermek adja nemváltásra fejét, mellyel azonban egész hátra lévő életét dönti romba. Valóban hagyjuk, hogy gyermekeink a szivárványos szörny martalékává váljanak?

Frissítés:

Az intézmény vezetője egy, több hírportálhoz is eljuttatott levelében cáfolatot fejezett ki az értesülésekkel kapcsolatban. Mint írja: “Minden tekintetben valótlan a Kontra értesülése, miszerint a Móricz Zsigmond Gimnáziumban nemkívánatos lett a Kezit csókolom! köszönés, mivel az iskola szerint nem felel meg a nemi egyenlőség elvárásának. Sem központi, sem egyéb utasítás soha nem volt a köszönési forma tiltására.”

10 éve szabadon propagálják a transzneműséget is a magyar iskolákban – Akár 10-11 éveseket is megronthattak

Negyedikeseknek is kijutott az LMBTQP “érzékenyítésből” Budapesten

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)