2022-től egy csibe élete is többet fog érni az emberénél Németországban

A német szövetségi kormány úgy döntött, hogy 2022-től tilos lesz leölni a naposcsibéket, 2024-től pedig a még tojásban fejlődőket is. Mindeközben, míg egy ÁLLAT élete ennyit számít, tömegesen végeznek el abortuszokat a 12. hét végéig bármilyen korlátozások nélkül az országban. A félreértések elkerülése végett kívánjuk leszögezni, hogy nem értünk egyet a modern állattartás módszereivel, így az indokolatlan és ész nélküli mészárlásokkal sem, ugyanakkor fontos bemutatni, hogy mily nagy sötétség uralkodik a liberalizmus által vezetett világban, hogy egy tojásból ki nem kelt csibének az életét védelmezik, míg a gyermekmészárlások teljesen legálisak.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Németország így a világ első országa, amelyben véget vetnek a kakascsibék tömeges leölésének – emelte ki berlini tájékoztatóján Martina Fietz helyettes kormányszóvivő. A németországi keltetőkben évente nagyjából 45 millió hím naposcsibét pusztítanak el. Rendszerint élve ledarálják őket, mérhetetlen szenvedést okozva az apró szárnyasoknak. A tömegmészárlást azért folytatják, mert a tojótyúkok kakascsibéinek felnevelése nem gazdaságos. Azonban a szövetségi költségvetésből 2008 óta csaknem tízmillió euróval támogatott fejlesztések révén van már emberségesebb megoldás, nem is egy, ezért 12 hónap türelmi idő után valamennyi keltetőüzemben szakítani kell a csibedarálás gyakorlatával – fejtette ki a helyettes kormányszóvivő, utalva arra, hogy több módszert is kidolgoztak a tojásban fejlődő csibe nemének megállapítására. A kormány törvényjavaslata szerint 2022. január 1-jétől tilos a kikelt hím naposcsibék leölése. Két év elteltével, 2024. január 1-jétől tovább szigorítják az előírásokat, megtiltják a csibeembriók leölését – a tojás elpusztítását – is a keltetés 6. napjától.

Ezt azzal indokolják, hogy a tudományos ismeretek alapján nem lehet kizárni, hogy az embrió a hetedik naptól képes fájdalmat érezni.

Azonban az abortusz a várandósság első trimeszterében engedélyezett Németországban – első trimeszternek az utolsó menstruáció első napjától a 12. hétig tartó időszakot nevezik. Az első trimeszter során az embrió igen látványos mennyiségi és minőségi fejlődésen megy keresztül, pl. 9 hetes korára a magzat képes szopni az ujját, lenyelni a magzatvizet, képes fejét előre-hátra mozgatni, a nyelvét mozgatni és sóhajtani.

Az alábbi képeken is látszik, hogy a hat napos csibe korántsem hasonlít kifejlett voltára, ugyanakkor az embrió már 12 hetes korában azokkal a külsőleges jegyekkel rendelkezik, mint születése pillanatában. 

Tehát egy pontszerű valami, ami egy tojás közepén van, szinte biztosan érez fájdalmat, és azt meg kell védeni, ugyanakkor egy lélekkel rendelkező fejlődő gyermeket, aki minden bizonnyal kifejlett érzékekkel rendelkezik, csak úgy ki lehet tépni az anyjából. Szép új világ…

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)

A Sátán tombol a földön – eufórikus ujjongásban törtek ki az argentin abortuszpártiak

Menetelne-e Jézus az abortuszpárti tüntetők élén?