Hatványozottan növekedett a Soros-ügyészek uralta körzetekben a bűnözés Amerikában

A progresszív ideológiák uralomra jutásával az anarchisztikus társadalom és ezáltal a káosz eljötte elkerülhetetlen. Portlandban a rendőrséget a BLM nyomására olyannyira leépítették, hogy sokszor ki sem szállnak a helyszínre. A helyzet az igazságszolgáltatás magasabb szintjein sem rózsásabb.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az elmúlt két év folyamán a BLM és az Antifa nyomására az USA-ban számos körzetben, városban kezdték meg az igazságszolgáltatási szervek leépítését, vagy ha azt nem is, akkor új divatideológiákat kiszolgáló személyeket neveztek ki. Ennek következtében, ahogyan az említett portlandi példa is mutatja, az egész ország területén példátlan mértékben növekedett tavaly a gyilkosságok és a kábítószer-túladagolás miatt bekövetkezett halálesetek száma. Az egyik amerikai szenátor szerint a vérontással járó bűncselekmények számának növekedése 2021-ben is folytatódott, kirívóan azokban a városokban és településeken történik, ahol az állami és kerületi ügyészségekben teret nyertek a Soros György-féle hálózathoz, illetve a Nyílt Társadalom Alapítványokhoz kötődő progresszív-radikális baloldaliak.

Ezen ügyészek törvények felett állónak tételezik magukat, és ők döntik el, hogy kivel melyik törvényt tartatják be. Így rendszerszinten bélyegzik rasszistának az amerikai jogállamot, visszaélnek jogkörükkel és az ügyészi titoktartással. Számos esetben, például a bolti lopások vagy a kábítószer-kereskedelem esetében nem tartatják be a törvényeket. Ismerős a helyzet? Pont úgy, mint Nagy-Britanniában: azokat a bűncselekményeket dekriminalizálják, melyeket a szélsőbaloldaliak és a négerek követnek el.

Tom Cotton szenátor példákat is hoz fel az állítások alátámasztására:

  • Chicagóban a Cook megyei államügyész, Kim Foxx elérte, hogy az ezer dollár alatti lopás büntetlenül maradjon,
  • Manhattanben Cyrus Vance Jr. kerületi ügyész nem hajlandó érvényre juttatni a prostitúció visszaszorításáért megalkotott törvényeket,
  • Marilyn Mosby államügyész Baltimore-ban egyoldalúan véget vetett a kábítószer-ellenes háborúnak, és „az amerikai történelem legsúlyosabb drogválsága kellős közepén” nem hajlandó vádat emelni a drogkereskedők ellen,
  • George Gascon Los Angeles-i kerületi ügyész egy időre felhagyott a béke megzavarása, a letartóztatásoknak való ellenállás és a büntetőjogi fenyegetés ellen hozott törvények betartatásával is.

Az említett példák következtében az elmúlt évben Chicagoban a gyilkosságok száma 56%-kal, New Yorkban 47%-kal nőtt, az utóbbi városban a lövöldözések pedig közel megduplázódtak. Baltimore-ban a gyilkosságok aránya magasabb volt, mint El Salvadorban vagy Guatemalában – olyan közép-amerikai országokban, amelyeknek polgárai sok esetben nem a megélhetési gondok, hanem éppen a bandaháborúk és a rengeteg gyilkosság miatt kér menedékjogot az államokban. Los Angelesben, ahol eddig sem volt kevés gyilkosság, tavaly 36%-kal nőtt a számuk, és még ahhoz a növekedéshez idén 17% hozzájött.

Mindezeket pedig nem titokban, nem elsumákolva, hanem büszkén teszik, ugyanis Bostonban Rachel Rollins, Suffolk megye kerületi ügyésze közzétett egy listát 15 bűncselekményről, amelyek gyanúsítottjait nem hajlandó büntetőeljárás alá vonni. Azt is kijelentette, hogy harcolni fog a massachusettsi államügyész ellen, és „gyilkosoknak” nevezte, valamint „fehér érzékenységgel” vádolta a bostoni rendőröket. A bostoni gyilkosságok száma tavaly 38 százalékkal, az opiátfüggők túladagolásos haláleseteinek száma pedig 32 százalékkal nőtt, miután Rollins jelentősen visszafogta a drogkereskedelem elleni küzdelmet Suffolk megyében.

A bűnözők társadalmi elfogadottsága egyre jobban nő, ugyanis San Franciscóban két rendőrgyilkos fiát választották kerületi ügyésznek. Azóta a kaliforniai nagyvárosban elszabadult a pokol. A hajléktalanság is kicsúszott az ellenőrzés alól, a fosztogatók népes tábora miatt pedig a Black Friday idejére lezárták a belvárost a hatóságok, az autólopások száma 27, a betöréseké 38, a gyújtogatásoké 36, a gyilkosságoké pedig 29 százalékkal emelkedett.

Az ilyesfajta irányvonal sajnos hazánkban sem példaértékű, ugyanis ahogyan Barcsa-Turner Gábor ügyének lezajlása folyamán is láthatjuk, a Fejér Megyei Főügyészség úgy tevékenykedik, ahogyan a Háttér Társaság utasítja őket.

Soros-szervezetek lehetetlenítenék el a kereszténység hiteles képviselőit az USA-ban

Tiszteletbeli köztársasági elnöknek fogadja Soros Györgyöt egy baloldali egyesület

(Hirado.hu nyomán Szent Korona Rádió)