Túl késő már visszafordítani a BLM-Antifa pusztítás végzetes, és emberéleteket követelő következményeit

Emberölési rekordokat döntögetnek az Amerikai nagyvárosok a BLM mozgalomnak köszönhetően. A több mint egy tucat város közül Portland “büszkélkedhet” a legmegdöbbentőbb statisztikával.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

2021-ben Portlandnek sikerült minden rekordot megdöntenie, az eddigi 87 gyilkossággal, ami 50%-os növekedést jelent a tavalyi számokhoz képest.

Portland a múlt évben gyakorlatilag átadta utcáit a BLM mozgalomnak megengedve ezzel, hogy a szélsőbalos csőcselék akaratának megfelelően alakuljon a közrend. A “rózsák városa” tisztségviselői, ellehetetlenítették a rendfenntartók munkáját, akadályoztatták a bűnüldözést, valamint kegyetlen bűnözőket bújtattak és mosdattak az antirasszizmus és antifasizmus nevében aminek köszönhetően egy újabb év telt el emberölések, lövöldözések, lázongások, és egyéb erőszakos bűnözések sorozatos elkövetése közepette. Tovább ront a helyzeten, hogy december elején, a város rendőrsége bejelentette, hogy csak a legsúlyosabb bejelentésekre fognak reagálni, ahol életek forognak kockán.

“A ma előforduló kritikus incidensek és a létszámhiány miatt a rendőrség csak a legfontosabb, 1-es és 2-es prioritású bejelentésekre fog reagálni, és néhány hívás esetén a várakozási idő is megnőhet”

-írta a portlandi rendőrség, miközben éppen egy fegyveres autórablót próbáltak elfogni, de a létszámhiány miatt ez is nehezükre esett, majd végül a kiérkező rendőröknek szerencsére sikerült, kilőni a menekülő autó ablakát, likvidálva ezzel a veszélyes őrültet.

Egy rendbontás vezetője a portlandi Szövetségi Bíróság épületében 2020. augusztus 1-jén gyújtott tűzről beszél.

Nem a fegyveres autótolvaj volt az egyetlen incidens, ami megállította a közlekedést egy portlandi főúton. Amikor Kyle Rittenhouset felmentették az antifák összegyűltek, hogy bosszúból felgyújtsák a belvárosi megyei börtönt.

“A jelentős erőforrások, amiket a csőcselék leverésére kellett fordítani nagyban megnövelte a válaszidőt a segélyhívások feldolgozását illetően. Bár vannak városszerte kirendelt tisztjeink, az alacsonyabb prioritású bejelentéseknek várakozniuk kell.”

-írta a portlandi rendőrség a Twitteren.

Két nappal a zavargás kezdete után  15:37-kor egy portlandi nő hívta a 911-et, akit túszul ejtettek, de a kiérkező rendőrökre tüzet nyitottak, akik kénytelenek voltak a különleges egységeket hívni erősítésül. Mire 10 órával később végre sikerült behatolni az épületbe, a telefonáló fiatal nőt már holtan találták.

Ebből is látszik, hogy a városnak még a fontos hívásokra sem sikerült gyorsan reagálni a BLM tüntetőknek köszönhetően. A 2020 májusi első antifasiszta rongálások előtti 8 perchez képest 60%-kal nőtt a reakcióidő.

A múlt hónapban Ted Wheeler főpolgármester adatokat kért a rendőrség reagálásának idejéről a vészhelyzeti kommunikáció igazgatójától.

Kiderült, hogy az alacsonyabb besorolást kapó bejelentőknek órákat kell várnia, de az sem ritka, hogy egyáltalán nem is kap segítséget a rendőrségtől.

George Floyd halála után a városi tanács megbénította a rendőrség költségvetését a szélsőbaloldali terroristák megnyugtatása érdekében. A lázadók épületeket gyújtottak fel, tömegesen fosztogattak, megnyomorították a normalitás mellett kiállókat, volt akit még meg is gyilkoltak. “Büntetésül” a város 27 millió dollár kártérítést ítélt oda nekik, valamint megszüntette a  fegyveres erőszakra szakosodott egységet a helyi rendőrségnél.

A Rendőrség leterheltsége, demoralizálása és a korkedvezményes nyugdíj miatt 2019 és 2020 között évben az egész országban 30%-kal emelkedett a gyilkosságok száma ami a statisztika 1960-as első feljegyzései óta rekordmagasan a legnagyobb szám. Portlandben ez a szám 83% volt. A problémát tetőzi, hogy a városban a rendőrtisztek száma 1980 óta a legalacsonyabb volt, annak ellenére, hogy a lakosság száma rohamosan nőtt. Jelenleg 788 rendőrtiszt van a városban, ami azt jelenti, hogy 1000 lakosra 1,2 tiszt jut, amíg Washington DC-ben például 5.

A portlandi rendőrség 140 tisztet veszített, melynek nagy része a lázongások csúcspontján hivatalba lépő Mike Schmidt Multnomah ügyészt említi a távozás okaként, aki azonnal életbe léptetett egy olyan politikát, amely dekriminalizálja a legtöbb zavargással kapcsolatos bűncselekményt. Az ügyészt egy nyíltan rendőrellenes aktivista szervezete támogatja. Nem meglepő módon a tavalyi rongálásokat elkövető bűnözők 90%-ának ügyét ejtették a bíróságon.

Wheeler polgármester most azt mondja, hogy legalább 300 új tiszttel szeretné bővíteni a portlandi rendőrséget, valamint azt is javasolja, hogy vegyenek fel nyugdíjas tiszteket, és 25 000 dolláros aláírási bónuszt ajánljanak fel az újoncoknak.

Az erőfeszítések túl kicsik és túl későn. Az iroda több mint másfél évig küzdött, hogy elegendő újoncot találjon.

Eközben itt az új év, és várhatóan újabb tisztek fognak nyugdíjba vonulni.

Minden vádpont alól felmentették az agresszív BLM aktivistákat önvédelemből agyonlövő amerikai hazafit

Antifasiszta aktivistákat képez óráin egy amerikai tanár

(Daily Mail – Szent Korona Rádió)