Soros-szervezetek lehetetlenítenék el a kereszténység hiteles képviselőit az USA-ban

Hazánkban is tapasztalható a Soros György által pénzelt szervezetek társadalomromboló tevékenysége, ugyanakkor intő jelként tekinthetünk az USA-ban zajló mostani lépéseikre. A kereszténységet még hitelesen képviselőket támadják.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Joseph Naumann érsek távozását követeli az abortuszkérdéssel foglalkozó hivatal éléről a Soros György által pénzelt Faith in Public Life (FPL) és Faithful America álkeresztény, létrontó szervezetek. A botrány kezdetéül Naumann püspök februárban adott interjúja szolgáltatott, melyben következetesen kifejezte véleményét Joe Biden új amerikai elnök hiteltelen kereszténységével kapcsolatban.

“Az elnöknek abba kellene hagynia, hogy hívő katolikusként definiálja magát, és el kell ismernie, hogy az abortuszról alkotott nézete ellentétes a katolikus erkölcsi tanítással.”

A Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) honlapja szerint a Faith in Public Life komoly támogatásokat kapott Soros Györgytől. Az adatok szerint csak 2019-ben közel 200 ezer dollárt szereztek.

A Soros-szervezetek nem először lépnek fel nyíltan egyházi vezetők ellen, az elmúlt egy évben több vezető személyiséget azért illettek kritikával, mert kapcsolatot ápoltak Donald Trumppal.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Interszexuálisnak bélyegezné a Háttér Társaság a fitymaszűkülettel születetteket?

A transzok tranzitzónáiért küzdő Háttér Társasággal ne működjön együtt az ügyészség, ne legyen közhasznú, tartassák be velük a törvényeket!

A Háttér Társaság “érzékenyítése” az újságíróknak: Hogyan legyen minden cikked LMBTQP lobbista?