Irán keményen beleállt Izraelbe

Izrael mint egy szent bálvány áll a globalizmus és a modernitás képviselői előtt, a cionista-sovininszta országot kritizálni, az ellen fellépni halálos bűnnek számít. Irán azonban következetes politikát folytat a Közel-Kelet rendjét megbontó állammal szemben. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Hétfőn egy nagyszabású hadgyakorlatot indított Irán, mely a “Nagy Próféta” nevet viseli. Az akció keretében a főszerepet a robotrepülőgépek és a ballisztikus rakéták kapták. A nemzetközi megfigyelők természetesen azonnal aggodalmukat fejezték ki. Ez nem is alaptalan, ugyanis a közismerten Izrael-ellenes Irán vezérkari főnöke, Mohammad Hoszein Bageri kijelentette, hogy ez egy figyelmeztetés volt a zsidó állam számára.

Bageri külön kiemelte, hogy az iszlám ország rakéták százaival rendelkezik, és ezek meg tudnának semmisíteni egy olyan országot, amely meg merné támadni őket. Irán igazán kibővítette hadianyag mennyiségét, ugyanis tizenhat különböző típusú ballisztikus rakétát indítottak előre kijelölt célpontok ellen a hadgyakorlaton.

Hoszein Szalami, az iráni Forradalmi Gárda főparancsnoka sem hagyta ki az alkalmat, hogy egy kis borsot törjön Izrael orra alá:

“A manőver komoly figyelmeztetés a cionista rezsim képviselői számára. Amennyiben a legkisebb hibát is elkövetik, levágjuk a kezüket.”

Valószínűleg a közhangulat fokozása miatt – meg azért valljuk be, jó hecc Izrael felé – az izraeli Dimona nukleáris létesítményre hasonlított az a modellezett célpont, melyet a hadgyakorlat során használtak.

“A Dimona nukleáris létesítmény másával a Forradalmi Gárda sikeresen gyakorolhatta rakétákkal végrehajtott hadgyakorlata során a cionista rezsim egyik kritikus központja elleni támadást”

– közölte a Tasznim félhivatalos hírügynökség.

Az utolsó interjú a mártír Szulejmánival a cionista rezsimmel szembeni harcról

Irán: Szulejmáni gyilkosai el fogják nyerni méltó büntetésüket

Katonai szövetség létrehozásán dolgozik Irán Izraellel és a NATO-val szemben

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)