Irán: Szulejmáni gyilkosai el fogják nyerni méltó büntetésüket

Tavaly januárban minden valós indok nélkül Donald Trump a cionisták megsegítése végett meggyilkoltatta mártír Kászim Szulejmáni iráni tábornokot. Halála összekovácsolta az USA-val és Izraellel szemben álló muszlim országokat. Tiszteletére portálunk összeállította életrajzát, és utolsó interjúját szinkronizálva megjelentette. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az iráni igazságügyi vezető, Ebrahim Raisi egy Teheránban tartott konferencián beszédében megemlékezett a mártír tábornokról is:

Ne feltételezzük, hogy egy olyan személy, mint az amerikai elnök, aki ölt vagy gyilkosságot rendelt el, megúszhatja az igazságszolgáltatást. Soha. Akiknek szerepük volt ebben a merényletben és a bűncselekményben, azok nem lesznek biztonságban a Földön.

Az előadók között voltak iráni tisztviselők, szövetséges regionális országok és erők képviselői, nevezetesen Szíria, Irak, Libanon és Jemen. Az elkövetkezendő napokban várhatóan egy megemlékezést is tartanak Kermánban, ahol Szulejmánit eltemették.

Az utóbbi hetekben ismételten kiéleződött a viszony az USA és Irán között, Donald Trump ezt azzal indokolta, hogy bizonyítéka van arra, hogy a síita állam meg akarja torolni Kászem Szolejmáni halálát. Azonban nem kellenek ide titkosszolgálati bizonyítékok, láthatjuk, hogy Irán mindenképpen megtorolja a  hős mártír halálát.

(Index.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Az utolsó interjú a mártír Szulejmánival a cionista rezsimmel szembeni harcról

Ki volt Szulejmáni, a perzsa hős államférfi?

Libanonban szobrot állítottak Kászim Szulejmáninak, a hős iráni tábornoknak

Az ENSZ is belátta, hogy bűncselekmény volt Kászim Szulejmáni meggyilkolása