A lehető legtöbb gyerek megrontása a Kínában megnyitott klinika célja

A Fudan Egyetem sanghaji gyermekkórházában létrehozták az első olyan klinikát, ahol a “transznemű kiskorúaknak” rontanak még tovább a helyzetén és adnak pszichológiai tanácsot, valamit nyújtanak orvosi segítséget, hogy könnyebben kiélhessék ferde hajlamaikat és végleg eltérítsek őket a normális élet lehetőségétől is.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A gyermekmegrontás egyik súlyos formáját követte el a kínai Fudan Egyetem gyerekkórháza, ahol a Global Times értesülése szerint, többszöri “transznemű gyerekekkel” való találkozás után megnyitották az első gyermekeknek szánt transzklinikát. Itt a gyerekek és fiatalok olyan pszichológiai kezeléseken vehetnek részt, ami által “elfogadhatják másságukat”, később pedig a nemváltásuk is biztonságos körülmények között zajlik majd.  A klinika megnyitásának állítólagos célja, hogy hídként szolgáljon a “transznemű gyermekek” és szüleik, orvosaik, illetve a szélesebb társadalom között.

Korábban az az érv hangzott el a hazánkban megnyitni készülő Fudan Egyetem mellett, hogy nem fognak gender-tudományok tárgyat tanítani, de ezek után biztosak lehetünk benne, hogy a kommunista egyetem a lehető legsötétebb és hagyományellenesebb tárgyakat preferálná.

Felhagyott transzneműségével, halálosan megfenyegették

(18+) Transzneműek szexuális életét bemutató brossúra került 10-12 éves gyermekek kezébe Svédországban

(Global Times nyomán Szent Korona Rádió)