“Leamortizálták a legszentebb helyünket” – Kereszténygyűlöletből származó támadás Etyeken

A baloldal különböző rétegei folyamatosan az elnyomottságuk és megfélemlítettségük miatt siránkoznak a médiában, és a normalitás képviselőit hibáztatják. A szegény megfélemlítettek azonban ismételten keresztényellenes támadást hajtottak végre. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Mind az etyeki polgármester (Zólyomi Tamás), mind a rendőrség közlése szerint ismeretlen tettes vagy tettesek ellen folyik jelenleg nyomozás, miután a község kálváriáját megrongálták, keresztényellenes feliratokkal csúfították el. Zólyomi úgy fogalmazott, hogy “Valaki vagy valakik leamortizálták a legszentebb helyünket!”

A település vezetője beszámolt arról is, hogy két hónappal ezelőtt már történt egy támadás a kálvária ellen, melyet ő ezen eset előzményeként értelmez. “Körülbelül két hónappal ezelőtt valaki egy személygépkocsival nekihajtott az itt található szobornak, aminek a fő része meg is repedt. Majd, ahogy elnéztük, megpróbálta eltüntetni a törmelékeket, és félretolta az autót. Próbáltuk megkeresni a tulajdonosát, de nem találtuk, a gépjármű pedig a mai napig ott van” – nyilatkozta a Feol-nak Zólyomi Tamás. Ugyanakkor valószínűleg egy kiilleszkedett hajtott neki korábban a szobornak rendszám nélküli autójával, és a két eset között nincs összefüggés.

A gödöllői görögkatolikus templomba betörni és azt felgyújtani csupán rongálás volt, a nagy keresztényvédelmező kormányzati retorika mellett ez nonszensz. Vajon a mostani esetnél a valóságnak megfelelően intézkednek majd a hatóságok? кредит онлайн список банков

(Feol.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

“Jézus is baloldali volt” – kereszténységnek álcázott Istenkáromlás Márki-Zaytól

Újabb templomot támadtak meg, ezúttal Zuglóban