“Jézus is baloldali volt” – kereszténységnek álcázott Istenkáromlás Márki-Zaytól

Az előválasztás második fordulójának első napján Márki-Zay Péter megtartotta kampánynyitó nagygyűlését. Az itt bemutatott programjában a jól megszokott ígéretek mellett létszemléleti képtelenségek is elhangzottak, ugyanis azt állította, hogy Jézus is baloldali volt.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

2021 október 10-én Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnökjelölt megtartotta a kampánynyitó nagygyűlését. Először a résztvevők a Karácsony Gergellyel való visszalépési huzavonájuk “taktikai hátterét” ismerhették meg, majd több baloldali politikus is felszólalt az eseményen, végül a politikai programjának ismertetése következett. A sok megszokott ígéret, mint például a nyugdíjak emelése, vagy a fák ültetése után, egy, a baloldali politikusok szájából nem megszokott mondat hagyta el a száját, ugyanis a zöldek, a fiatalok, az idősek, és az ateisták mellett a keresztények támogatása is elhangzott. Ezt azzal indokolta, hogy ő maga is keresztény, hívő ember, végül pedig kijelentette, hogy Jézus Krisztus is baloldali volt.

Sok keresztény család éppen ezért támogatja, hiszen nem veszik észre, hogy itt egyáltalán nem valódi hitről, sokkal inkább a vallás meggyalázásáról beszélünk, főleg azért, mert olyan, hogy baloldali kereszténység nem létezik. A baloldal egyik legnagyobb célja mind a történelmünk, mind pedig a jelenünk során az, hogy a vallásokat eltöröljék a föld színéről, ezzel egy ateista társadalmat létrehozva, és amikor a Megváltó Krisztust baloldalinak bélyegzik, ott még Istenkáromlásról is beszélhetünk.

Sokszor találkozhatunk már a keresztény tanítások liberális félreértelmezésével, és most is ennek lehettünk tanúi, hiszen nem lehet az ember igaz keresztény, ha hagyja, hogy embertársa minden gond nélkül élhesse bűnökkel teli életét, hanem segítenie kell őt az üdvözülés felé vezető úton. A baloldal ezzel szemben azt hirdeti, hogy mindenkit úgy kell elfogadni, ahogy van, és nem szólhatunk bele abba, hogy a másik hogy élje az életét. Már csak ebből a tényből is nagyon jól látszik, hogy a Márki-Zay Péter szájából elhangzott “baloldali keresztény” szavak teljesen ellentmondásosak.

A tolerancia és a szeretet valódi keresztényi értelmezése

A nemzet- és vallásgyalázás idén sem idegen a Pride szervezőitől – A Szent Jobb körmenet csak egy hulla kezének hurcibálása

(Szent Korona Rádió)