Visszanyalt a fagyi: szír migráns késelt meg két LMBTQP személyt Németországban

A különböző LMBTQP szervezetek élen járnak az ellenőrizetlen és tömeges illegális migráció támogatásában. A migránsok azonban úgy néz ki, hogy nem támogatják életvitelüket. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A 21 éves szíriai migráns ügyét éppen a német bíróságok tárgyalják. A nyílt utcán egy konyhakéssel támadta meg a két deviáns személyt, az egyiket megölte, a másikat csak súlyosan megsebesítette.

“Sajnálom, hogy nem tudtam megölni mindkettőt”

– tudatta a rendőrökkel kihallgatása során.

Abdullah AHH 2015-ben érkezett Németországba Aleppóból, és a szövetségi hatóságok kísérő nélküli kiskorúként politikai menedékjogot ítéltek meg számára. A migráns azonban fokozatosan radikalizálódott és a nyugat- illetve keresztényellenes propaganda támogatója lett. Ezért 2017-ben letartóztatták, a német rendőri erők a közrendet veszélyeztető személynek minősítették, majd börtönbüntetésre ítélték, ahonnan 2020 szeptemberében szabadult. Kevesebb mint egy hónappal szabadlábra helyezése után késelte meg a két homoszexuálist Drezdában.

Az igazságügyi pszichológusoknak elmondta, hogy azért támadta meg a két férfit, mert homoszexuálisnak tűntek, és ezzel súlyos bűnt követtek el.

A vádlott ügyvédei beszámíthatatlanságának tényét igyekeznek felállítani, továbbá a hazatoloncolásról sem lehet szó a német törvények értelmében, ugyanis országát olyan területnek nyilvánították, ahol a polgárháborús helyzet miatt veszélybe kerülhet az élete.

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Sokszínű társadalom: lázadozó migránsok Franciaországban, szatír néger Olaszországban

Több száz kiskorú migránsról derült ki, hogy valójában felnőttek

Betelt a pohár Boszniában – civilek vernek migránsokat otthonaik biztonságáért (+videó)