Kiskorúaknak megtekinthető leszbikus pornóval gyalázzák ismételten a kereszténységet

Ha eddig nem jöttünk volna rá, most már tudjuk, hogy mi hiányzott egészen eddig életünkből: egy kereszténygyalázó, minden valóságot és normalitást semmibevevő, csupán hergelésre alkalmas filmművészetnek nevezett leszbikus pornófilm.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az idei Cannes-i Filmfesztiválra készült botrányos alkotás az 1600-as évek kosztümébe, egy katolikus apácaközösségbe bújtatja az LMBTQP-propagandát. Először is le kell szögeznünk, a kereszténység történetében semmikor nem tűrték meg a homoszexuális kapcsolatot se világiak, se egyháziak között. A manapság tapasztalható tendenciák (lásd protestáns lelkésznők házassága) az LMBTQP-lobbi, és az erőltetett egyenlősdiség vívmánya, így maga a film történelmi környezete is ferdítés, mely deviáns, szentségtörő viselkedési formákat kíván bemutatni teljesen normálisként úgy, mintha évszázadokkal ezelőtt is ily sötét lelkületű emberek éltek volna.

Tehát mit is láthatunk abban a filmben, mely a filmügynökségek véleménye szerint szabadon megtekinthető 12 éven felüliek számára? Az alkotás Benedettáról, a leszbikus apácáról szól, aki egyik rendtársával folytat szexuális kapcsolatot. Ugyanakkor féktelen, undorító vágyaik kiélésére nem elégszenek meg egymással, így szentségtörő módon a zárdájukban lévő Szűz Mária szobrot is számos alkalommal felhasználják állatias ösztöneik kielégítésére. A film így tele van nyílt homoszexuális aktusokkal, erőszakossággal és durvaságokkal.

Itt feltehetnénk a kérdést ismételten – jogosan -, ‘hogy miért a kereszténységet támadják, miért minket bántanak folyamatosan? Bezzeg ha egy muszlim közösséget gyaláznának meg így, annak milyen következményei lennének!’ Itt a pont, azért a kereszténységet gyalázzák, mert a magukat kereszténynek vallók nem emelik fel a hangjukat, nem állnak ki Istenük mellett, csupán szerencsétlen, mulya áldozatibárányként pislogva siránkoznak, mily szörnyű a sors a 21. században. Vegyük észre, hogyha erőteljesen fellépnénk az ateista-, LMBTQP- és egyéb lobbik ellen, akkor, ahogyan az iszlámmal, úgy velünk se mernék megtenni mindezt. Vegyük fel újra a harcos keresztény attitűdöt.

Petíciók aláírása ugyan nem elég, nem merülhet ki ebben a fellépésünk, minden nap vállalnunk kell a konfliktust a modernitás képviselői ellen, ugyanakkor egyfajta előkészítő, nulladik lépésként írjuk alá a CitizenGo petícióját a film betiltásának érdekében!

(CitizenGo nyomán Szent Korona Rádió) 

Tovább “fejlődik” a protestáns egyház – Leszbikus lelkésznők házasodtak össze

Hollywoodban leszbikusként ábrázolnák Jézus alakját