Fidesz: nyugodtan neveljék homoszexuálisoknak a gyermekeket

Orbán Viktor és a Fidesz, mint a kereszténység megmentői, mint a családok védőszentjei szeretnek tetszelegni a konzervatívok előtt, ugyanakkor jól tudjuk, hogy a magyar miniszterelnök mindig a kérdezőktől függően nyilatkozik, míg egy jobboldali horvát lapnak a halál utáni számonkérésről ad interjút, addig a balliberálisok felé azonnal egyenlít az LMBTQP-lobbi bevédésével. Most Gulyás Gergely bizonyította a kormány kétszínű, korántsem a normalitás mellett mellszéleséggel kiálló politikáját. 

Az új gyermekvédelmi törvényre hivatkozva a Mi Hazánk Mozgalom feljelentést tett a Pécs Pride-dal kapcsolatban, ugyanis a deviánsok megmozdulásán számos gyermek is részt vett. A feljelentés elsősorban a szervezőket érinti, ugyanakkor a szülők felelősségét is kivizsgáltatnák a rendőrséggel, mivel megfogalmazásuk szerint meg kell húzni a felelősségi határokat. A szülőnek nincs joga veszélyeztetni gyermekét.
A Telex újságírója a szerdai kormányinfón ezzel kapcsolatban fel is kérdezte Gulyás Gergelyt, miszerint a kormány hogyan áll a helyzethez, milyen lépéseket foganatosítanak majd. Gulyás szerint a törvény éppen arról szól, hogy a gyermekek nevelése, így szexuális felvilágosítása is a szülő feladata és joga, így akár el is viheti egy szülő a gyerekét a Pride-ra. A miniszter úgy fogalmazott, bordélyházba talán nem viheti, mert az túllép az ép testi és lelki fejlődés határain, de egy gyülekezési szabályoknak megfelelő rendezvényre elvihetik a gyereküket a szülők.
A kormány ezen hozzáállása cserben hagyja a balliberális szülők gyermekeit, kiveti őket az LMBTQP-lobbi démona elé, hadd falja fel őket. Ezen irányvonalra erősített rá Gulyás egy másik kijelentésével is a kormányinfón, miszerint Magyarországon szabadság van, így a homoszexuális pároknak minden joga megvan ahhoz, hogy gyermekeiket kézen fogva várják az óvoda kapujában. Álljunk csak meg egy pillanatra. Nem azt halljuk már több mint egy éve, hogy a gyermekeket meg kell védeni? A család apából és anyából áll? Most pedig hirtelen a szivárványcsalád is teljesen legitimmé válik a Fidesz olvasatában? A hiszékenyek és naivak számára tűnhetett csak evidensnek, hogy valóban szilárd és következetes családvédelem fog következni a retorika alapján, de jól tudjuk, hogy nem arra kell odafigyelni, hogy mit mondanak, hanem hogy mit csinálnak. Tevékenységük pedig lassan – nem egy gyors forradalmi változtatással – kiszolgálja az LMBTQP-lobbi érdekeit.
(Telex nyomán Szent Korona Rádió)