A szabadság téri abszurd folytatódik: szaporodó jenki szobrok és Orbán beszédén kiakadó szovjetek

Orbán Viktor beszédet mondott a budapesti Szabadság téren, miközben a teret uraló “megszállási emlékműveket” gyarapította egy Bush-szoborral. A tér valóban jól mutatja a magyar sorsot. Jó ideje idegen érdekek kiszolgálói vagyunk és az emlékezetpolitikánk is ezt tükrözi. A beszéde közhelyes volt, de az oroszok kiakadtak azon, hogy a Budapestet (és Európát) végigerőszakoló katonáik megszállóként lettek aposztrofálva. Nekünk azonban más kifogásunk is van… Kritika jobbról és fentről.

Orbán Viktor nem tudja a nagy Izrael-USA imádatában már, hogy mit is teljesítsen, miben járjon a legújabb kori megszállók kedvében, ezért éppen egy Bush-szobrot avatott a Szabadság téren. Azon a Szabadság téren, ahol minden van, csak szabadság nincs. Ott a “német megszállás áldozatainak emlékműve”, ami ironikus módon pont, hogy a zsidó lobbi, befolyás és pofátlanság emlékművévé vált, tudniillik, hogy a felállítása miatt a zsidó szervezetek tiltakoztak legjobban, mondván, hogy a második világháborús szerepvállalásunkat a németek nyakába varrjuk. Pofátlanság ez a javából, mert nem elég, hogy folyamatosan bűnös nemzetnek állítjuk be magunkat, nem elég nekik, hogy eláruljuk egykori önmagunkat és a valódi hőseinket és céljainkat, még az ő kedvükért felállított emlékmű ellen is tiltakoznak, ha csak 90%-ban értenek egyet vele.

A téren mi található még? Például a Bankcenter az IMF-székházzal, ami a modern kori gyarmattartás és rabszolgaság szimbóluma is lehetne. Aztán ott az USA nagykövetsége, ami gyakorlatilag egy megközelíthetetlen szupererőd (és nyilvánvalóan kémközpont, illetve a mindenkori magyar kormányok eligazító központja). Van már ugyan Reagen-szobor a téren, de nem volt elég erős az amerikai jelenlét, mert most egy Bush-szobrot is kapott a Szabadság tér, amit szintén a miniszterelnök avatott fel. Azt nem tudjuk, hogy mi közünk van Reagenhez, vagy akár Bushoz, hogy a belvárosban legyen szobruk egymás mellett, de a cionista szuperállam kiszolgálásában élenjáró Orbán Viktor ezt biztosan jobban tudja.

Ezt is személyesen kellett felavatni.

A beszédében megszálló jelzővel merte illetni a szovjet emlékművet (a németen túl). Ezen azonban kiakadtak a ruszkik. Az az Oroszország, amit az egész magyar nemzeti oldal valami csodálatosnak lát, ami visszaadná Erdélyt a magyaroknak (fakenews), és a legtökéletesebb állam a Földön. Nyilván vannak pozitívumai, mivel Keletebbre húzódik, de ne legyünk annyira hasra esve tőlük, főleg, ha megnézzük, hogy mit is találtak mondani:

“Marija Zaharova orosz külügyi szóvivő azt írta egy Facebook-bejegyzésben, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a budapesti Szabadság téren tartott beszéde során az ott található emlékművet (amelyet a magyar főváros fasiszta megszállástól való felszabadításában elhunyt 80 ezer vörös katona emlékére állítottak), a szovjet megszállás emlékművének nevezte.

„Az ilyen állítások perverzek, meghazudtolják a második világháború történelmi igazságait, amelyeket a Nürnberg Törvényszék kivizsgált, és elfelejtik azt, hogy Horthy Magyarországa Hitler közeli szövetségese volt.”

Taps Bushnak – miért is?!

Majd egyre durvábban folytatta a bolsevik szóvivő:

„Hitler és Magyarország aktívan részt vett a Csehszlovákia és Jugoszlávia elleni agresszióban, és a megszállt területeken a civilek ellen tömegesen követett el bűncselekményeket. Ezen országok emberei számára békét és szabadságot hozott a Vörös Hadsereg, amely megmentette Európa népeit a barna pestistől. Jelenleg egyes államok arra vágynak, hogy torzítsák ezt a tényt, és elhallgattassák országuk kulcsszerepét, azt, hogy országukban a náci csatlósok rezsimjei uralkodtak.”

Értjük? Le vannak maradva mintegy 70 évvel. De nincs is mit csodálkozni ezen, maximum azon, hogy ezt kevesen látják. Bár nem tudom mit szólna a világ, ha a Németország a III. Birodalom emlékezetét próbálná védeni és a Waffen-SS katonákat gyalázókat tenné helyre folyamatosan…

Vissza a Szabadság térre: Úgy lenne tökéletes ez a tér, ha itt is felállítanának egy köztéri menórát, természetesen Orbán Viktor és Semjén Zsolt részvételével, és ha aktuálisan jól is viselkednek, akkor talán beszédet is mondhatnának – ismét a megszálló németekről, a megszálló szovjetekről (ha éppen nem egy Putyin-látogatás van kilátásban). Szijjártó Péter pedig itt jelenthetné be, hogy Magyarország akkora tapasztalatokat szerzett a déli kerítés őrzésében és a Zrínyi 2026 program lehetővé tette, hogy innentől a Palesztin-Izrael demarkációs vonal védelmében is részt veszünk tevőlegesen.

Ez a menóra állhatna állandóan, nem csak Hanuka alkalmával. A jelenkori megszállóknak és terroristáknak is jár az emlékmű, nemcsak a bábjaiknak! Tudja a kedves olvasó, hogy mi a legabszurdabb? Az, hogy nem mi, magyarok háborodunk fel azon, hogy a magyar miniszterelnök mindenféle idegen hatalmak játékszere és emlékműveket emelget számukra ahelyett, hogy kitakarítaná végre ezt a teret is, és azon dolgozna, hogy az eredeti, fővárosi Ereklyés Országzászlót visszaállítsa. Ezt valahogy egy Bush és egy Reagen-szobor, egy Izraelt és az USA-t méltató nyilatkozat között elfelejti. Tapsikoljunk annak, hogy megszállónak nevezte a szovjet emlékművet? Ezt már 20 éve mondjuk, meg azt is, hogy kellene kezdeni valamit a helyzettel – akár csak levenni róla az önkényuralmi jelképeket, meg a szöveget átírni. Vagy van horogkeresztes emlékműve a Moszkva alatt elesett német hősöknek? Elnézést kérek, ha megsértettem volna a viktoriánus olvasókat a fentiekkel….

(Ostenburg – Szent Korona Rádió)

Cionisták, oligarchák, nepotisták fogságában – Az USA budapesti külképviseletéről Cornstein távozása kapcsán

Izrael, a világ legerőszakosabb és legtörvénytelenebb állama

A Nagy Izrael terve és megvalósítása