Migránsok drogháborúja veszélyezteti a marseillesiek életét

A nyitott határokat alkalmazó politika bukott volta már a bevándorlási krízis elején látszott. Jelenleg Marseillesben a migránsok alkotta drogbandák háborúi tartják rettegésben a várost. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az illegális kábítószer kereskedő bandák között felfokozódott az ellentét Marseillesben, ennek következményeként 4 nap alatt 4 lövöldözés bontakozott ki a kikötővárosban. A konfliktusok során 4 embert öltek meg Kalasnyikov gépkarabéllyal, köztük egy 14 éves tinédzsert.

A huszonéves áldozatok egyikét csuklyás férfiak támadták meg fényes nappal, a fiatalt egy autóba tuszkolták, gépfegyverrel agyonlőtték, végül a támadók a járművet felgyújtották. Az emberrablási jelenet egyik utcai szemtanúja a francia BFM TV riporterének később úgy nyilatkozott, hogy “azt hitte, kerületi fiatalok játszanak”.

A kikötővárost uraló, a lakosságot rettegésben tartó helyi drogbandák elterjedt módszere az áldozatok felgyújtása: a ‘marseille-i barbecue’ néven emlegetett módszer célja a nyomok eltüntetése és a rivális drogbandák megfélemlítése.

Az idei év első felében 600 embert öltek meg a bűnbandák. Az állami karhatalmi erők a jelentések szerint tehetetlennek bizonyulnak a helyzetben.

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

A liberális igazságszolgáltatás valódi arca: nem büntetik a papot megölő migránst Franciaországban

Sokszínű társadalom: lázadozó migránsok Franciaországban, szatír néger Olaszországban