Zsidók módjára szentségtelenítették meg Krisztus testét Olaszországban

Napjainkra Európában is rendszeressé váltak a templomok és szent helyek elleni támadások. Hazánkban több alkalommal kifosztottak, felgyújtottakszétvertek templomokat, de ugyanaezen tendencia tapasztalható sokkal erősebben Lengyelországban is. Továbbá nem feledkezhetünk meg a nyugat-európai keresztényellenes terrorról, mely az istentelen, korántsem vallásos arabok és négerek számlájára írhatók. Most Olaszországban követtek el súlyos támadást az Anyaszentegyház ellen. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az észak-olaszországi Reggio Emilia tartományban található egyik plébániatemplomot érte a támadás, mely brutalitásaiban felér a zsidók Krisztuson tett kínzásaival. A támadók szó szerint mindent megpróbáltak elpusztítani.

Massimo Camisasca, Reggio Emilia Egyházmegye püspöke elmondta, hogy:

„Ez nem pusztán rongálás volt, hanem szentségtörés. A vandálok meg akarták szentségteleníteni az Oltáriszentséget.”

Ugyanis az istentelen barbárok teljesen feldúlták a templomot, lefejezték a Szűz Mária szobrot, feltörték a tabernákulumot, és a benne lévő Krisztus testét a földre szórták.

Ezeken kívül a többi liturgikus tárgyat is megpróbálták megsemmisíteni: a kelyheket széttörték, az imakönyveket pedig darabokra tépték.

A püspök a támadás kapcsán hozzátette, hogy bár ez lehet közönséges vandalizmus is, érezhető a keresztények iránti gyűlölet a mai világban, és nem ez az első ilyen eset Olaszországban.

A püspök az eset után a súlyos szentségtörés miatt engesztelő szentmisét tartott, melyben külön imádkozott a rendőrök által továbbra is keresett támadók megtéréséért.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió) 

Az LMBTQP-lobbi erőszakossága egyre fokozódik – Templomokat rongáltak meg Felvidéken

Ismételten templomot rongáltak hazánkban