Rákényszerítik a transzneműséget a hírnév és a pénz érdekében a balliberális szülők gyermekeikre?

Ő egy egészséges fiúnak született...

A Pantene hajápoló márka egy új reklámsorozattal állt elő, melyben szivárványcsaládok és transznemű gyerekek is szerepelnek. Az egyik videóban például azt láthatjuk, hogy két leszbikus nevel egy “transznemű lányt”. A reklámok első látásra nem tűnnek többnek LMBTQP propagandánál, így felvetődhet az olvasóban a kérdés, miért is foglalkozunk vele.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A reklám egy nagyon fontos jelenségre világít rá. Először nézzük meg, mi is látható benne?

A videóban Sawyer elmondja, hogy a hosszú hajtól sokkal magabiztosabb lett, és így a külsője már megegyezik transznemű lényével. Az egyik szülője szerint az LMBTQP gyermek már egészen kicsi korában tudta, hogy ki ő valójában, és ők támogatták is ebben – mindig azt mondták neki, hogy ne rejtse el önmagát.

A reklámot azonban, ha jobban megvizsgáljuk, úgy hangzik, mintha Sawyer nem önszántából, és nem önazonosan mesélne magáról. Viselkedéséből arra következtethetünk, hogy nem ő akart transznemű lenni, hanem “szülei” erőszakolták rá ezt a létet kisgyermek korától fogva.

A hipotézist egy másik botrány is alátámasztja. Az HBO-nak nemrég megjelent egy új propagandafilmje, mely a Transzneműség címet viseli. Ebben transzneműnek nevezett gyermekek életét mutatják be. Ugyanakkor egy transznemű (!) youtuber felhívta arra a figyelmet, hogy a film két szereplőjéről teljes bizonyossággal meg tudja állapítani, hogy szüleik kényszerítették rájuk a deviáns létet. Elmondása szerint még őt is felzaklatták a látottak. Teljesen ledöbbent attól, hogy mit művelnek a szülők a pénz és a hírnév érdekében. Külön kiemelt egy részt a filmből, ahol az egyik gyermek elmondja, hogy ő ezt nem is akarja csinálni, de attól az anyja továbbra is kényszeríti. Beszél arról is, hogy attól nem lesz transznemű egy gyerek, mert fiúként rózsaszín ruhát akar felvenni. Rámutatott továbbá, hogy a film során Avery rendkívül kevés alkalommal beszél arról őszintén és az anyja közbevágása nélkül, hogy ő valóban transzneműnek érzi magát.

Tehát, ahogyan láthatjuk, a gyermekműsorokban és különböző reklámokban sugárzott LMBTQP propaganda mellett számos szülő rontja meg saját gyermekét annak érdekében, hogy a lobbi képviselői felkapják őket, majd ezáltal hírnévre és pénzre tegyenek szert.

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Hogyan nevelik deviánssá a gyermekeket a balliberális szülők és a gyerekcsatornák

Kanadában börtön jár azért, ha nemének megfelelően neveled gyermekedet

Miként teszi tönkre egy generáció életét az LMBTQP és főleg a “transz” lobbi?