Skótok a szabadságjogok élén: 4 éves gyermekeknek engedik eldönteni, hogy milyen neműek

Skóciában régóta dolgoznak az LMBTQP diktatúra bevezetésén. A genderlobbi kizárólagos uralmának elhozatalában elérkeztek a következő lépcsőfokra, ugyanis ezentúl a 4 éves kisgyermekeket vezetik be a transzneműség rejtelmeibe, és ezután választatják meg velük nemüket. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A skót kormány úgy döntött, hogy ezentúl 4-5 éves gyermekek is szabadon választhassák meg, hogy ők milyen neműnek érzik magukat. Vagyis ha akarják, akkor tanítóik nem saját nemük szerinti nevükön szólíthatják őket. Illetve azt a wc-t és öltözőt használhatja amelyik a választott nemének megfelel. A transzneműséget bemutató könyvek pedig bekerülnek a tananyagba.

Mostantól az iskolákban így minden diákot kötelező lesz az LMBTQP lobbi irányelvei szerint nevelni.

A skót kormány tanácsa szerint minden olyan tanulót, aki úgy dönt, hogy nemet akar váltani, támogatni kell döntésében. Tovább nem kell a hivatalos iskolai nyilvántartásba venni, ha a születéskor kapott név helyett egy másikat szeretne használni a gyerek.

Az útmutató azt is előírja, hogy a tanárok ne kérdezzék a gyermeket a döntésről, és nem teszik kötelezővé, hogy erről értesítsék a szülőket. Ezenfelül az iskolákat felszólították, hogy a tantervben szerepeltessék a transzneműekről szóló könyveket.

A helyi konzervatívokon kívül a feminista csoportok is felszólaltak a döntés ellen.

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Pedofilok után a zoofilok is csatlakoznának az LMBTQPXYZ közösséghez

Nyíltan beismerték: az LMBTQP-lobbi célja a gyermekek agymosása