Éljen a fejlődés! Oregonban ezentúl az analfabétáknak is jár az érettségi

Korábban szoktuk viccesen megemlíteni, hogy az egyenlősdi lassan olyan szintre jut, hogy a buták békességét megóvandó az okosaknak tilos lesz majd gondolkodni. Az USA-ban most ennek megvalósulásának előképét láthatjuk. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Eddig – mint minden normális országban és államban – Oregonban is az érettségi keretében a diákoknak bizonyítani kellett, hogy az alapvető írási és számolási készségek birtokában vannak. Ez azonban már a múlté.

Kate Brown, a kormányzó azért írta alá a törvényjavaslatot, mert szerinte az olvasási, írási és matematikai jártassági követelmények felfüggesztése előnyös lesz Oregon állam fekete, latin, ázsiai, csendes-óceáni, törzsi és színes, tehát a műveletlen, és alacsony helyzetükből kitörni sem akaró tanulói számára.

Charles Boyle, a kormányzó kommunikációs helyettese hozzátette, hogy ezeknek a közösségeknek a vezetői újra és újra a méltányos érettségi szabályok mellett érveltek és a kibővített tanulási lehetőségek támogatását szorgalmazták. A törvényhozók így a 2021-es jogalkotási ülésszakban hagyták jóvá a tanulási lehetőségek jelentős bővítését a fekete és egyéb színes bőrű diákok támogatására. A törvényhozás demokratái többségében támogatták a hosszútávú jártassági követelmények megszüntetését az állami érettséginél, míg a republikánusok kritizálták az új törvényt a tanulmányi színvonal csökkenése miatt.

(Pesti Srácok nyomán Szent Korona Rádió) 

Így terjed a szexuális deviáció: az USA-ban a fiatalok 15,9%-a nem tudja, hogy fiú vagy lány