Lelki terror és fizikai kényszerítések várnak az oltatlanokra – Vetítik elő a német politikusok

Kommunisztikus időket fognak előidézni a koronavírus korlátozások ígérik a német nép vezetői. Ha nem vagy beoltva ezentúl nem lehetsz nyugodt. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A CDU veteránja, az egykori pénzügyminiszter Wolfgang Schäuble, jelenleg a Bundestag elnöke, egy lapinterjúban azt mondta, nyomást kell gyakorolni a társadalomra:

“Legyen téma ismerősi és baráti körben, hogy rossz lelkiismerete legyen azoknak, akik nem oltatják be magukat, holott megtehetnék.”

Winfried Kretschmann, a gazdag délnyugati Baden-Württemberg tartomány zöldpárti miniszterelnöke egy beszédében úgy fogalmazott:

“Bizonyos dolgok kényelmetlenek lesznek az önök számára, ha nem oltatják be magukat.”

Az Angela Merkel kancellári hivatalát vezető CDU-s politikus, Helge Braun úgy vélekedett, egy esetleges negyedik hullámban a nem beoltott személyek számára kevesebb szabadság áll majd rendelkezésre. Neki például kifejezetten szimpatikusak a magyar kormány zsaroló módszerei, melyek szerint az oltatlanok nem mehetnek például moziba vagy étterembe.

De a balliberális Tagesspiegel is hű maradt kultúrmarxista mivoltához, mikor arra szólította fel a politikai vezetést, hogy:

“a beoltottság növelésének érdekében “annyira kényelmetlenné kell tenni az oltatlanok életét, amennyire jogilag csak lehet. Minden olyan lépés, amely ebbe az irányba mutat, jó.”

Armin Falk közgazdász, a kormány válságkezelési tanácsadója pedig odáig ment, hogy kijelentette:

az oltást megtagadók a legrosszabb fajta, akiket meg kell bélyegezni.

Szerinte az orvosoknak egy triázs esetén a páciens oltottsága alapján kellene arról dönteniük, hogy őt továbbra is életben tartják-e. (A triázs azt jelenti, hogy amikor végesek az erőforrások, mi alapján döntik el, ki kap előbb akár életmentő orvosi beavatkozást.)

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Covid diktatúra Franciaországban: nem oltatod be magad, elveszted az állásodat

Online nyomozásokból derült ki, hogy a Covid-19 egy laborvírus