Covid diktatúra Franciaországban: nem oltatod be magad, elveszted az állásodat

Számos esetben hoztak kérdéses intézkedéyeket az országok államfői a Covid járvány kezdete óta, ugyanakkor Franciaországban most a legabszurdabbat, és legdiktatórikusabbat tervezik bevezetni. 

webbanki.ru

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A szélsőséges szociállisberális Emmanuel Macron Franciaország köztársasági elnöke egyik legutóbbi bejelentésében hirdette ki, hogy azon egészségügyi dolgozók – szakterületükre tekintet nélkül-, akik nem oltatják be magukat elveszítik állásukat.

Hosszas várakozás előzte meg a francia elnök beszédét, melyet Emmanuel Macron azzal kezdett, hogy kijelentette, sikerült megfékezni a járványt, majd jött a feketeleves: minden olyan egészségügyi dolgozónak, aki napi kontaktusban van a legsebezhetőbbekkel, kötelező lesz az oltás. Szeptember 15-től ezt ellenőrizni is fogja a kormány és megbüntetnek mindenkit, aki nincs beoltva.

Az államfő nyilatkozatát követően Olivier Véran egészségügyi miniszter is nyilvánvalóvá tette a Twitteren a francia kormány egyértelmű álláspontját: azok az egészségügyi dolgozók, akik nem veszik fel az oltást, szeptembertől nem dolgozhatnak és nem lesznek kifizetve.

A Nemzeti Tömörülés elnöke szerint ismét a franciák fogják megfizetni az ország vezetőinek alkalmatlanságát.

(V4NA nyomány Szent Korona Rádió)

Viganó érsek: A Covid csak ürügy az Új Világrend megalakulásának alapját képező Nagy Újraindításhoz

Online nyomozásokból derült ki, hogy a Covid-19 egy laborvírus