8 éves gyermeket ítélt nemváltásra az USA bírósága

Kanadában tavaly börtönbüntetésre akartak ítélni egy apát, mert nemének megfelelő nevelésben kívánta részesíteni gyermekét. Most az USA-ban ismételten egy férfinek kell hasonló esetet átélnie, ugyanis gyermekének anyja elhatározta, hogy márpedig fiúk igenis lány. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A bíróság ítélete szerint a nyolcéves, az anyja hatására nemváltásba kezdő kisfiú édesapja nem akadályozhatja meg a gyermeke nemváltoztatását, és a továbbiakban felügyeleti jogot sem kap.

A texasi bíróság James Younger nyolcéves kisfiú teljes felügyeleti jogát az édesanyjának adta, aki nyilvánosan azért harcolt, hogy a fiúnak született gyermekének megváltoztathassa a nemét az apa beleegyezése nélkül.

Mary Brown bíró kedden teljes körű felügyeleti jogot adott az anyukának, Anne Georgulasnak, és kizárólagos döntési jogot adott neki a kisgyerek szabadidős tevékenységeivel és egészségügyi kezeléseivel kapcsolatban. Emellett az anya a továbbiakban visszatarthat információkat a gyermekről az apa irányába.

Az álságos ítélet szerint mindennek azért kellett bekövetkeznie, mert az apa nem utalta át időben a gyermektartási díjat, ugyanakkor a valóság az, hogy ellenezte a 8 éves fiú nemváltásának megkezdését. Innentől kezdve a felügyeleti jog megvonása is érthető, ugyanis amikor a gyermek az apjánál tartózkodott, az nem vitte el az agymosó LMBTQP-lobbit kiszolgáló pszichológusokhoz.

Az alább közölt videó is igen beszédes az ügy kapcsán, ugyanis a kamerázó férfi megkérdezi a gyermeket, hogy ő fiú-e, erre ő azonnal rávágja, hogy nem, ő egy lány. A beszélgetés további része azonban még jobban rávilágít a helyzet súlyosságára, ugyanis amikor elhangzik az a kérdés, hogy:

“Ki mondta neked, hogy lány vagy?” A felelet csak ennyi: “Anya.”

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Elvették a gyereküket, mert pszichológushoz vitték volna hormonkezelés helyett

Egy amerikai bíróság hormonterápiára ítélt egy tizenéves fiút

A genderlobbi újabb győzelme: börtön jár a normalitásra nevelő szülőknek