Kanadában börtön jár azért, ha nemének megfelelően neveled gyermekedet

Az LMBTQP ideológia által inspirált diktatúra számos országot már szinte teljesen behálózott. Ilyen például Kanada, ahol egy apának most azért kellett börtönbe vonulnia, mert nem volt hajlandó engedélyezni a lánya “fiúvá” alakítását. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Robert Hooglandet, akinek 14 éves lánya transzneműként tekint magára, a bíróság bűnösnek találta és börtönbe csukatta azután, hogy többszöri felszólítás ellenére lányának nevezte gyerekét. Amikor az apa a bíróság elé került, a bíró döntés elé állította a férfit, mondván, vagy elfogadja lánya „új” identitását, vagy családon belüli erőszak vádjával kell szembenéznie.

A lány már egy éve hormonkezelésekre jár, és kezdetben szinte szülei tudta nélkül történtek ezek.

Az egész ügy egy, ahogyan a liberálisok nevezik, ártatlan iskolai “érzékenyítéssel” kezdődött, melynek során egy szexuális- és genderidentitásról szóló propaganda anyagot adtak le a gyerekeknek. Erre a szülők csak később jöttek rá, mint ahogy arra is, hogy már hetedik osztályban (!) a szülők tudomása nélkül átírták lányok nevét az évkönyvben.

Az érzékenyítés után Robert lánya teljesen összezavarodott. Wallace Wong “genderideológia-pszichológus” azonban “felkarolta”, és nem sokkal később beutalta a lányt a helyi kórház endokrinológiai osztályára, hogy megkezdődhessen a hormonkezelés. Ismételten kiemeljük, hogy mindezt úgy, hogy a szülők alig tudtak az eseményekről, beleszólásuk pedig nem volt.

Az apa teljesen elkeseredett. Egy interjúban még tavaly a következőt nyilatkozta:

“Itt ülök mint szülő, és végig kell néznem, amint a fizikailag teljesen egészséges gyermekemet tönkreteszik. Innen, a partvonalról pedig nincs semmi, amit tehetnék ez ellen. Vagy elfogadom, vagy mehetek a börtönbe.”

Ehhez később azt is hozzátette, nem tudja, miféle apa lenne akkor, ha nem próbálná megakadályozni, hogy lányát végleg tönkretegyék, és már soha ne lehessen egészséges nő.

A lány normális nevelése, és a szülő mellett többek között a kanadai sztárpszichológusok, Jordan B. Peterson és Christoph Elston is kiálltak.

Az ilyen és ehhez hasonló nyugaton történt ügyek miatt hangsúlyozzuk évek óta, hogy szükséges lenne a különböző LMBTQP lobbista szervezetek betiltása hazánkban, ugyanis ha azok, vagy azokkal szimpatizáló csoportok hatalomra jutnak, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ránk is ez a sors vár.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Elrettentő jövőkép Kanadából, ahol már szinte kötelező…

Miként teszi tönkre egy generáció életét az LMBTQP és főleg a “transz” lobbi?

Elvették a gyereküket, mert pszichológushoz vitték volna hormonkezelés helyett