Portlandben imádkozó családokra támadt rá brutálisan az Antifa

A szélsőbaloldal sorozatos vallásellenes megnyilvánulásai ismételten egyre erőszakosabb fizikai tettekben nyilvánulnak meg. A fő zászlóvivő az Antifa mozgalom. Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Lengyelországban szentmisékre rontottak be, Chilében templomot gyújtottak fel, megvertek egy rendre intő papot és egy keresztény menet alkalmával Franciaországban a résztvevőkre támadtak, akiknek nagy részét gyermekek alkották. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Az amerikai egyesült államokbeli Portland városban közös szabadtéri imádságot tartott több keresztény szervezet. A békés rendezvényen azonban védőfelszerelésben, és fegyverekkel megjelent az Antifa, majd rátámadt a résztvevőkre.

Az Antifa tagjai szétverték a helyszínen használt hangrendszereket, és állítólag zeneberendezéseket dobtak a Willamette folyóba, továbbá egy, a vallási csoporthoz tartozó kocsit is elloptak.

A beszámolók szerint az Antifa tagjai többek között azt ordították:

„Jézus nevében, minden rendőr kurva!”, illetve „Hol van most az Istenetek?”

Hamarosan a jobboldali Proud Boys nevű szervezet is megjelent a keresztények védelmének céljából a helyszínen, ugyanis a rendőrség nem avatkozott közbe. Mindezek után elkerülhetetlen lett az összecsapás az Antifával.

A két csoport festéklövedékekkel támadt egymásra, azonban a rendőrség ekkor sem lépett fel. 

Az összecsapások nappal kezdődtek, ugyanakkor a karhatalom estére sem fegyverezte le az Antifákat. Egy pillanatban a menekülőket az antifák öklömnyi kövekkel és betondarabokkal kezdték dobálni, de a pirotechnikai eszközök sem maradtak ki a támadássorozatból.

Azonban jól tudjuk, a baloldali ideológiát képviselők csak elfogadásra vágynak, és semmilyen szélsőséges törekvésük nincsen…

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Magyar katonák emlékművét gyalázták meg antifasiszták Varsóban

They won’t breath! – Lelőhetik majd az Antifákat a floridaiak