Elvették a gyereküket, mert pszichológushoz vitték volna hormonkezelés helyett

Az ausztrál bíróság amellett döntött, hogy ki kell emelni a 15 éves lányt a családjából, mert nem voltak hajlandóak engedélyezni számára a hormonkezeléseket, ezáltal bántalmazást követtek el.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A szülők arról számoltak be, hogy lányuk súlyos depresszióban szenvedett, majd előállt azzal, hogy minden bajának egyetlen forrása van: ő egy lány testébe született fiú. A házaspár úgy döntött, hogy pszichológushoz viszik a gyermeket, mivel biztosak voltak benne, hogy csak a letörtség miatt képzeli be az egészet. Azonban nem jutottak el odáig, mivel miután az illetékes hatóságok megtudták, hogy milyen “szörnyű dologra készülnek”, kiemelték a lányt a családból. A szülőket azóta folyamatosan zaklatják (kiskorú veszélyeztetése és bántalmazás gyanúja miatt), és ameddig nem engedélyezik a hormonkezelést, addig nem kaphatják vissza lányukat.

Láthatjuk az erőszakos LMBTQP propaganda végtermékét. A tinédzser kori depressziók miatt egyre több fiatal képzeli be magának, hogy ő a másik nemhez tartozik, ugyanis komoly tévképzetek élnek a fiatalok fejében a folytonos “érzékenyítések” miatt. Továbbá többször hangoztatják több oldalról is, hogy egy tizenéves gyerek nem tud szilárd döntéseket hozni. De a depressziókból adódó tévképzeteiket tényként kezelik, majd 5-10 év múlva megbánva tettüket újabb depresszóspirálba kerülnek, mikor realizálják, hogy már nem tudják visszafordítani tettüket.

A Queensland Egyetem jogi dékánja úgy fogalmazott, hogy reménykedik benne, hogy nem ez volt az utolsó eset, amikor az ilyen családokból kiemelik a gyermekeket.

(Mirror.co nyomán Szent Korona Rádió)

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”

Szakpszichológus: eljött az ideje a konzervatív coming-outnak