Abortuszt túlélő magzatokon végeznek embertelen kísérleteket

Az abortuszlobbi hátterében a sokat hangoztatott női jogok helyett valójában kemény gazdasági érdekek húzódnak. Az alábbiakban ismertetett embertelen kísérletek is ezt támasztják alá. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Embertelen kísérletek

Az életvédő csoport már régóta tiltakozik az UCSF és az egyetem égisze alatt működő intézmények ellen a magzati szövetekkel és testrészekkel végzett borzalmas kísérleteik miatt. A Pro-Life San Francisco elutasítja mind a humanizált egerekkel végzett „teszteléseket”, mind az embertelen, második trimeszteri abortuszokat. Az UCSF az adófizetők dollármillióit kapja ezeknek a kísérleteknek az elvégzésére, amelyek aligha mondhatók etikusnak, tudományosnak, vagy éppen törvényesnek.

Az életvédők a múlt héten jelentették be, hogy két dokumentum birtokába jutottak, amelyek arra utalnak, hogy az UCSF életképes emberi magzatokon folytat kutatásokat. A Pro-Life San Francisco az iratok ismeretében azzal vádolta meg az UCSF-et és partnerintézményeit, hogy „érzéketlen abortusz-beszerzési műveleteket” végeznek – számolt be a Live Action.

Életképes magzatokat gyilkolnak

A kísérletekhez szükséges magzati testrészeket az UCSF-hez tartozó két Women’s Options Centerben abortált csecsemőkből „szerzik”.

Tanulmányok támasztják alá, hogy az ezekben a létesítményekben alkalmazott vajúdásindító abortusztechnikák, akár az esetek 50 százalékában, élve születést eredményeznek. Tehát előfordulhat, hogy a „friss szervek kinyerése” érdekében életképes magzatokat gyilkolnak meg.

Protokollok és eljárásrendek bekérése

A Pro-Life San Francisco dokumentumokat kért be – a kaliforniai köziratokról szóló törvény alapján – az UCSF-nél alkalmazott protokollokkal és eljárásokkal kapcsolatban, amelyek „az újszülött életképességének meghatározására szolgálnak a szülést kiváltó abortuszeljárások után, beleértve (…) azokat az eseteket, amikor a magzat élve jön világra az eljárás elvégzése után”. Másrészt információkat szeretett volna a Women’s Options Centerben született újszülöttek orvosi ellátására vonatkozóan. Harmadszor pedig hozzáférésért folyamodott az emberi magzati szövetek beszerzési naplóihoz.

A „friss szervek kinyerése” érdekében életképes magzatokat gyilkolnak meg a szervezet szerint.

Nincs forgatókönyv az abortuszt túlélők megmentésére, így hagyják őket meghalni

Az UCSF ügyvédjei azt állították, hogy az első két kéréssel kapcsolatban nem állnak rendelkezésre átadandó dokumentumok, mivel „nem rendelkeznek protokollal az abortusz túlélőinek életképességének megállapítására, illetve az ellátásukra”.  Elképesztő, hogy annak ellenére nincs forgatókönyvük az élve születésekre, hogy ismert tény a gyakoriságuk. A Live Action szerint:

„ez annak a lehetőségnek a hallgatólagos beismerése, hogy az abortuszok túlélőit egyszerűen hagyják meghalni, anélkül, hogy akár csak az alapvető humánus, a szenvedésüket csökkentő ellátást megkapnák”.

Az életképesség kérdése

Az életképesség meghatározására vonatkozó protokoll hiánya nem meglepő. Az életképességről bebizonyosodott, hogy lényegében értelmetlen fogalom, mivel a tudomány és a technológia folyamatosan fejlődik, s ez lehetővé teszi, hogy a gyermekek egyre fiatalabb és fiatalabb korban életben maradjanak az anyaméhen kívül. Az életképesség így egyénenként és terhességenként változhat.

A megszerzett dokumentumok nyugtalanító részleteket fedtek fel

Az egyetem tehát kénytelen volt teljesíteni a harmadik kérést, és átadta a magzati szövetek beszerzésének naplóit. A megszerzett dokumentumok nyugtalanító részleteket tártak fel az államilag, közpénzen támogatott intézményekben zajló atrocitásokról, valamint arról a feltűnően érzéketlen és embertelen hozzáállásról, amellyel ezeket végrehajtják.

A dokumentumokban olyan magzati testrészek szerepelnek, mint a test alsó fele, medence külső nemi szervekkel, pénisz, csikló, vagy éppen a méh.

Szinte csak nemi szervekkel kísérleteznek

Különösen figyelemre méltó, hogy milyen gyakran szerepelnek reproduktív szervek ezeken a listákon.

A 43 naplóból 42-ben nemi szervek és/vagy ivarmirigyek begyűjtését dokumentálták.

A megszerzett szövetgyűjtési naplók valójában a „szövetgyűjtők” érkezését és távozását, valamint a ténylegesen begyűjtött testrészeket naplózzák. A dokumentumokban olyan magzati testrészek szerepelnek, mint a test alsó fele, medence nemi szervekkel együtt, here, hólyag, pénisz, csikló, vagy éppen a méh.

A dátumokból úgy tűnik, hogy a magzati szövetek begyűjtésével foglalkozó szervezet nem hagyott ki egyetlen hosszú időszakot sem, miközben más vállalkozások teljesen leálltak a szigorú kaliforniai COVID-19 zárlatok idején.

A „Jó hétvégét, Boldog Hálaadást” típusú vidám mondatok így ékelődnek be a szívfacsaró információcserébe.

Abortált testrészek a hétköznapi csevegések közé ékelve

De talán a leghátborzongatóbb aspektusa ezeknek a naplóknak az, hogy hétköznapi beszélgetések is találhatók bennük elszórtan. Az abortált gyermekekből kivett testrészek felsorolása között olyan dolgok kerülnek szóba, mint a műszakváltások, laptopokkal kapcsolatos „balesetek”, vagy éppen az egymásnak küldött jókívánságok. A „Jó hétvégét, Boldog Hálaadást” típusú vidám mondatok, így beékelődnek a szívfacsaró levágott szervek listázásai közé.

Etikátlan és kegyeletsértő

A jelek arra utalnak, hogy teljes mértékben elfogadhatatlan, etikátlan és kegyeletsértő dolgok történtek. Hogyan követhet valaki el ilyen borzalmakat, ráadásul az állam pénzén? Ezek az emberek soha nem álltak meg egy percre, hogy átgondolják a tetteik súlyát és következményeit?

S talán ez a hozzáállás „segíti” őket abban, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül hajtsák végre a feladatukat. Az a tény, hogy a munkájukat a megszokott módon, a hétköznapi banalitással közelítik meg, lehetővé teszi a számukra, hogy könnyedén megtegyék ezeket a felfoghatatlan aljasságokat. Máskülönben hogy tudna valaki életképes magzatokat gyilkolni és feldarabolni?

Isten irgalmazzon nekik, mert más nem tud!

(Vasarnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Az USA-ban az iskolákban népszerűsíti az abortuszokat a Planned Parenthood

A halálozások leggyakoribb oka: Az abortusz