Ajánlott programok a Pride hónap keretében a hazafiak számára

Az idei Pride hónapban is számos programmal támadják a deviánsok társadalmunkat és országunk rendjét. Több rendezvényük az új pedofiltörvényt és az Alaptörvényben foglaltakat is megsérti, ugyanakkor kormányzati szintről ezeddig nem tapasztaltunk kézzel fogható fellépést a sorosista szervezetek korlátozására. Így ismételten nekünk, hazafiaknak a kötelességünk, hogy a rend oldalán, a normalitás védelmében fellépjünk.  

Eltöltenél egy egész hetet hozzád hasonlókkal?
Eleged van a balliberális hétköznapokból?
Jelentkezz a Vármegyés Ifjúsági- és Gyerektáborba!
Már csak pár hely maradt

Nagy a visítás a magyar pedofil törvény miatt! Nem csoda, hiszen az, hogy a kormány törvényi tiltás alá helyezte a kiskorúak „genderfelvilágosító” kampányait, filmjeit, iskolai, óvodai foglalkozásait, valóban felér egy kegyelemdöféssel. Persze, nyilván szó sincs arról, amivel a homoszexuális lobbi végtelen pénzzel kitömött hadállásai és a magyar balliberális politikai oldal telekürtöli a világsajtót, nevezetesen, hogy itt üldözik a homoszexuálisokat. Nem. És ezt ők is tudják. Azonban ez a törvény, ha be is tartják és tartatják, elvágja a társadalomromboló, abnormális és deviáns gondolkodású és szexualitású hálózat világméreteket öltő utánpótlás vonalait. Nem véletlen, hogy nem a nyugdíjas klubokban szerveznek „érzékenyítő” tréningeket. Nagyon jól tudják, hogy fennmaradásuk záloga, ha minél több kiskorút bizonytalanítanak el nemi identitásában, zavarnak össze, vagy ha ez mégsem sikerülne teljesen, legalább csatasorba állítják őket a normális világgal, évszázados emberi értékekkel, hagyománnyal, a család legszentebb megtartó intézményeivel szemben egy olyan eszme zászlaja alatt, amely győzelme az egész nyugati civilizáció végső pusztulását jelentené.

Ha a genderpolémiában részt veszünk, látni kell, hogy mi zajlik nyugaton, ott, ahol ennek akadálytalanul teret adnak. A gyerekek és a fiatalok a legveszélyeztetettebbek az LMBTQP agymosás által, mert egy komplexusos szorongó fiatal (ki nem az tinédzserként) könnyen elhiszi, hogy nem neki kell fejlődni, változni, érni, hanem azért nincsenek sikerei, mert ő tulajdonképpen “más”, és a csúnya társadalom nem fogadja el. A többség persze ellen tud állni, de a genderlobbi valódi célszemélyei a hátrányos helyzetű, instabil, elhanyagolt, árva, esetleg alkoholista szülők által nevelt gyerekek, akik karriert látnak abban, ha “mások” lesznek, és sztárokká válnak. Ezek a civil szervezeteknek álcázott lobbikörök bekebelezik, meghülyítik és ráviszik őket egy visszafordíthatatlan útra, például a nemváltásra. Ez történik nyugaton és itt is ezt akarják, hiába titkolják. Amikor pedig a legtöbbje rájön, hogy a nemváltással a problémái nem oldódtak meg, csak fokozódtak, öngyilkos lesz. De nincs kiszállás, mert aki megpróbálja, azt ellehetetlenítik, lejáratják, tönkre teszik.

Bármekkora is a visítás (fecsegés) a felszínen, biztosak lehetünk abban, hogy hallgat a mély. A Nyugat-európai országok megvett, gerinctelen vezetői úgy tesznek, mintha elítélő nyilatkozataik az alájuk tartozó társadalom véleményét is tükröznék. De aki kint él, vagy olvas idegen nyelvű közösségi médiát, az látja, hogy az állampolgárok nem osztják vezetőik nézeteit.

Magyarország most utat mutathat, ha kitart. Itt az idő, hogy megmozduljon mindenki, akinek fontos gyermekeink megmentése, az ország jövője. Cselekedjünk!

A minap megnyílt az idei budapesti pride hónap, amely a pusztító liberalizmus és deviancia legnagyobb éves seregszemléjével, a budapest pride felvonulással ér majd véget július 24-én. Addig is, számos bicskanyitogató rendezvénnyel várja látogatóit.

Alább kiválogattunk néhányat, és buzdítunk mindenkit, hogy regisztráljon, majd élve a véleménynyilvánítás szabadságával vegyen részt ezeken az egyébként nyílt eseményeken, vitatkozzon, mondja el gondolatait a szervezőknek és a résztvevőknek. Hiszünk a szólás szabadságában, ne várjuk meg, amíg tilos lesz gondolkodni, alkossunk kisebb csoportokat és menjünk el ezekre a társadalmi vitákra, hogy ne csak egyféle vélemény lehessen!

Természetesen még számos olyan esemény van, amit nem emeltünk ki, de jó lenne meglátogatni, itt lehet szemezgetni:

https://budapestpride.hu/fesztival/program

Azoktól, akik bejutnak az eseményekre, a beszámolókat, kép és hanganyagot a szerkesztőségbe várjuk. Kérünk mindenkit, hogy részvételkor tartsa be a hatályos magyar jogszabályokat.

július 1.

Interaktív workshop a gyermekvállalásról

https://budapestpride.hu/program/interaktiv-workshop-a-gyermekvallalasrol

A gyermekvállalás a téma, hogyan kaparintsunk meg ártatlan kisgyerekeket. A Háttér Társaság és a Szivárványcsaládokért Alapítvány szervezésében. Hajrá!

július 2.

33. paragrafus

https://budapestpride.hu/program/33-ss-hogyan-tovabb

A hazai „transzemberek” ellehetetlenítéséről a Háttér Társaság szervezésében. Itt fogják a transzok szidni a kormányzat lépéseit, elsírva kirekesztettségüket és üldöztetésüket.

július 3.

Oroszországnak szeretettel

https://budapestpride.hu/program/oroszorszagnak-szeretettel-avagy-lmbtq-jogok-a-vilagban

Kissé tágítják a kört és a közép-kelet európai “üldöztetésükön” keseregnek majd.

július 12.

Hatékony fellépés a gyűlöletbűncselekmények ellen

https://budapestpride.hu/program/hatekony-fellepes-a-gyulolet-buncselekmenyek-ellen-interaktiv-eloadas

Helyszín a Háttér Társaság irodája. Itt megtudhatjuk, hogy miként próbáltak eddig és próbálnak majd ezután is elhallgattatni majd minket.

július 13.

Az LMBTQP az új migráns?

https://budapestpride.hu/program/az-lmbt-az-uj-migrans-workshop

Újfent az LMBTQP emberek kormány általi üldözéséről az Aurorában.

július 15.

Zsarnokmentes zóna

https://budapestpride.hu/program/zsarnokmentes-zona-tyrant-free-zone-kerekasztal-beszelgetes

Itt a Helsinki Bizottság fog áskálódni az Aurorában az LMBTQP emberek kormány általi állítólagos üldöztetés miatt.

Július 16.

A melegség eredete

https://budapestpride.hu/program/a-melegseg-eredete-online-eloadas

Ide orvosi végzettségű hazafiak, kutatók jelentkezzenek, hátha az előadás során megtaláljuk a „meleg gént”, mint valami jetit.

Július 16.

Magyar Queer irodalom

https://budapestpride.hu/program/magyar-queer-irodalom-felolvasoest

“Meseország mindenkié” újratöltve, reméljük felnőtteknek szóló „irodalmi” művekről lesz szó, mert ha nem, akkor itt már felmerülhet a törvénysértés vétsége is!

július 17.

Az LMBTQP identitás biológiai háttere

https://budapestpride.hu/program/az-lmbtq-identitas-biologiai-hattere-kerekasztal-beszelgetes

ELTE-s liberális biológus hallgatók akarják majd megmagyarázni, hogy a devianciáiknak biológiai háttere van. Orvos harcostársaknak ajánlott!

július 20.

Öltözzetek Meseország szereplőknek és vonuljatok a Labrisszal!

https://budapestpride.hu/program/oltozzetek-meseorszag-szereploknek-es-vonuljatok-a-labrisszal

„Gyertek, vonuljatok a Labrisszal az idei Pride felvonuláson július 24-én! Öltözzetek be a Meseország szereplőinek!”

Különösen felháborító rendezvény, a Labrisz a gyerekeket csalogatja a buzifelvonulásra. Az új törvények szellemében ez már kiskorúak veszélyeztetése!

július 21.

Hogyan szeresselek? Az elfogadás és határai

https://budapestpride.hu/program/hogyan-szeresselek-az-elfogadas-es-hatarai-workshop

Bibliai idézetek segítségével a kereszténység összemosása az LMBTQP-vel az Aurorában. Harcos keresztények itt megvédhetik hitüket.

július 23.

A rettegett G betűs szó

https://budapestpride.hu/program/a-rettegett-g-betus-szo-a-genderideologia-elleni-harc-eloadas

A genderellenes támadások története és ideológiai háttere. Itt nyilván démonizálni fogják mindazokat, akik mernek a homoszexualizmus ellen fellépni.

És néhány vidéki ajánló:

Badacsony:

július 17.

Szivárvány bortúra a Badacsonyban

https://budapestpride.hu/program/szivarvany-bortura-badacsonyban

(Hát már a borászok is?) Badacsonyi homo bortúra. Érdekes lenne tudni, mely pincészetek vesznek részt ilyesmiben, Balatonon nyaraló hazafiak előnyben.

Pécs

július 10.

Családi nap

https://budapestpride.hu/program/csaladi-nap-pecs

Családi nap az Amnesty International szervezésében.

július 24.

PRIDE!!

Az idei pride felvonulás mentén több helyszínen is tiltakozni fognak a normalitáspártiak, ahová lehet majd csatlakozni, részletek később.

(Szent Korona Rádió)

Ahol még rend van: Könnygázzal léptek fel a Pride felvonulóival szemben Isztambulban

Idén a legkisebbeket veszik célba a Pride-hónapban az LMBTQP-lobbisták