Svédország számos része felett átvették a migránsok a hatalmat. Bevetik ellenük a hadsereget?

Svédország tárt karokkal várta a nagy menekültválság idején, és várja azóta is a migránsokat. Azonban ez súlyos problémákhoz vezetett a társadalomban. Svédország megfogalmazása szerint a “sérülékeny területeken” (gettósodó városrészekben) jelentősen megnőtt a gyilkosságok, lopások és az ezeddig az északi ország számára szinte ismeretlen bandaháborúk száma. Az egyik párt most a hadsereg bevetését követeli, de nem oly módon, ahogyan az kívánatos lenne. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A Svéd Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács több jelentést is kiadott az elmúlt időszakban, melyek arról adnak tájékoztatást, hogy a skandináv országban jelentősen megnövekedett az erőszak, a halálos lövöldözések és a bandaháborúk mértéke. Az áprilisban kiadott dokumentumok szerint a 2020-as esztendő volt a legerőszakosabb év Svédország történetében. A jelentésből kiderült, hogy Svédországban tavaly történt az elmúlt 18 év legtöbb gyilkossága és gondatlanságból elkövetett emberölése, ugyanakkor mindennek kiváltó okaként meg sem említik a hibásan kezelt migrációs helyzetet, hanem az egészet a koronavírus okozta gazdasági nehézségeknek, és az azáltal növekvő munkanélküliségnek a számlájára írják.

A jelentés arra is kitért, hogy a növekvő bűnözés nem Svédország egészét érinti, hanem főleg a “sérülékeny területeket”. A fegyveres támadások jelentősen nőttek a külvárosokban, ahol több helyen bandaháborúk dúlnak.

Végeztek egy másik kutatást is, mely arra mutatott rá, hogy 2000 és 2019 között 22 másik európai országgal összehasonlítva Svédországban történt a legtöbb halálos lövöldözés.

A jelentés végén kiemelték, hogy a készítők szerint nem világos, hogy mi okozta a növekedést, arra azonban rámutattak, hogy a legtöbb lövöldözés bűnözői körökben az úgynevezett „sérülékeny területeken” történik, és gyakran kábítószer-kereskedelemmel és bandaháborúkkal hozható összefüggésbe. Ilyen az, amikor egy balliberális állam nem hajlandó elismerni állampolgárai felé, hogy végig helytelen politikát folytattak, és nem biztos, hogy a konzervatívokat kellett volna démonizálni ésszerű hozzáálásuk miatt.

A liberális-konzervatív világnézetű Mérsékelt párt – félve a jóléti-fogyasztói állam összeomlásától, és a materialista, hedonizáló életlehetőség megszűnésétől – a hadsereg bevetését szorgalmazza, hogy segítsék a létszámhiánnyal és alulfinanszírozással küzdő rendőrséget.

Egy átlagos nap Svédországban:

A jelenlegi svéd jogszabályok szerint a hadsereg nem vethető be olyan helyzetekben, melyek azzal “fenyegetnek”, hogy “erőszakot vagy kényszerítést alkalmaznak egyének ellen”. A Mérsékelt párt egyik politikusa hozzátette még, hogy szerintük a hadsereg az ország visszaszerzésének egyetlen eszköze.

Attól azonban nagy valószínűséggel nem kell tartanunk, hogy radikálisan visszaszorítják a materialista, politikai iszlámot képviselő migránstömegeket, és egy jobb kor köszönt a régióra, ugyanis az illegális bevándorlók megregulázására csak abban az esetben kerülhet sor, ha liberális semmitérő életlehetőségük féltése miatt lépnének fel…

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Molotov-koktélokat dobtak egy 12. századi templomra a stockholmi migránsnegyedben

Svédország – 6 éves kisfiút erőszakolt meg egy betolakodó

Svédország: nemi erőszak, molesztálás az antirasszista zenei fesztiválon