Transznemű szólalt fel a sportokat behálózó transzlobbi ellen

Kezdésként szeretnénk leszögezni, hogy nem értünk egyet a deviáns életvitelével és alapfelfogásával, azonban fontosnak tartjuk rögzíteni, hogy nem hagyhatjuk, hogy egy kisebbségi csoport még kisebb rétegének véleménye meghatározó jelleggel bírjon a társadalmi normák és értékek kialakításában. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a 20 éves HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy az idei olimpia női súlyemelő kategóriájában egy magát nőnek valló, férfinak született indulhat, ugyanakkor a helyzetet számos vita kíséri, melyek keretében az ellenzőket el akarják hallgattatni. Továbbá többször is felhívtuk rá a figyelmet, hogy igazságtalanul transz játékok vesznek részt különböző sportágakban (itt és itt).

A témában egy transznemű republikánus kormányzójelölt, a korábbi olimpikon Bruce Jenner fejtette ki a véleményét. A TMZ kérdésére válaszolva elmondta, tisztességtelennek tartja, hogy a fiúnak született transznemű lányok együtt sportoljanak és versenyezzenek a született lányokkal. „Ez tisztesség kérdése. Ezért ellenzem, hogy a biológiailag fiúk, akik transzneműek az iskolában a lányok sportversenyein vegyenek részt. Ez nem igazságos. Az iskolákban meg kell védenünk a lányok sportját”, fogalmazott Bruce.

A kormányzójelölt fellépésével azonban egy másik problémás pontra is fel kell hívnunk a figyelmet. Ez a magyar nemzeti oldal túlzott republikánus imádata, mely főleg Trump megválasztása után tört a felszínre. Ahogyan láthatjuk, a republikánusoktól sem várhat sokkal több jó a világra, mint a demokratáktól. Életpártiságuk példaértékű, azonban nem engedhetjük meg magunknak, hogy zsongjunk értük, például amiatt sem, hogy transzneműeket sorakoztatnak fel tagságuk körében. Pozitív cselekedeteiket elismerhetjük, de nem tekinthetünk rájuk teljes támogatással.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió) 

Az Alaptörvény módosítás még nem elég a deviáns-lobbi megfékezéséhez

Agyrém: Már a vérfertőzés legitimálásáért kampányolnak New Yorkban