Agyrém: Már a vérfertőzés legitimálásáért kampányolnak New Yorkban

Vérfertőzést népszerűsítő lobbistákkal közölt interjút egy amerikai újság. A liberálisok már 60 országban érvelnek a szülők és gyermekek közötti szerelem mellett a nemtől, a korkülönbségtől és a rokoni kapcsolatoktól függetlenítve ezzel a házasság szentségét és nem rejtve támogatják az LMBTQ propagandát, a pedofíliát és a vérfertőző kapcsolatokat egyaránt.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Két vezető vérfertőzés-párti aktivistát is megszólaltatott cikkében a New York Post, amiért éles kritikák érték a lapot. A cikkben a lobbisták amellett érvelnek, hogy a szülők összeházasodhassanak a gyermekeikkel, ha azok “beleegyeznek”.

Az ausztrál Richard Morris már 60 országban kampányol azért, hogy dekriminalizálják a vérfertőzéssel kapcsolatos törvényeket.

Egyik kiemelt jogi küzdelme most a Manhattan-i Szövetségi Bíróságon van, ahol a “két felnőtt közötti beleegyezésen alapuló kapcsolatának” védelméért harcol.

Aktivista társaival együtt már több mint 130 petíciót indítottak világszerte, egyelőre kevés támogatóval. “Még nem mozgattuk meg a hegyeket” – nyilatkozta a The Post-nak. Morris elmondása szerint azt követően kezdte meg jogi küzdelmeit a vérfertőzés elismeréséért, miután egy apát és lányát elítélték egy skót ügyben, mert viszonyt folytattak.

EGYENLŐSÉG MINDENKINEK?

Morris a lobbitevékenységét az LMBT-egyenlőségért vívott harchoz hasonlította. Mint mondja, amennyire törvénytelen és igazságtalan bebörtönözni egy meleg embert, vagy törvényileg akadályozni különböző rasszú emberek közötti házasságot, ugyanannyira kellene biztosítani az egyenlőséget a vérfertőző kapcsolatok számára is.

Az aktivista szerint csak szerelemre és kölcsönös beleegyezésre kellene, hogy szükség legyen ahhoz, hogy a kapcsolatot el lehessen ismerni.

A Post megszólaltatta cikkében Keith Pullman bloggert is, aki szerint mindenki számára biztosítani kellene a házasság lehetőségét, nemek arányától, számuktól és családi kapcsolatuktól függetlenül.

Az Egyesült Államokban több konzervatív és republikánus gondolkodó, újságíró és politikus is felszólalt a cikk ellen, amiért felületet adtak a vérfertőzést népszerűsítő kampánynak.

(18+) Liberális perverzió: 10 éves gyerekeknek mutogat meztelen felnőtteket a holland állami televízió

Miként teszi tönkre egy generáció életét az LMBTQP és főleg a “transz” lobbi?

(hetek.hu – Szent Korona Rádió)