Így terjed a szexuális deviáció: az USA-ban a fiatalok 15,9%-a nem tudja, hogy fiú vagy lány

Megdőlni látszik az LMBTQP-lobbi azon állítása, miszerint a homoszexualitás születési tulajdonság, tehát genetikai okai vannak csak és kizárólag. Amióta érzékenyítések vannak a fiatalok körében, és elfogadottnak, sőt, trendinek mutatják be a szexuális deviációkat, azóta egyre több a homoszexuális az USA-ban. Ennyit változott volna pár év alatt a genetika? Inkább arról van szó, hogy a szexuális irányultság tanulható és ezért tanítják is a lobbisták…

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A Gallup nevű közvélemény-kutató cég végzett egy felmérést arra nézve, hogy az USA lakosságában az egyes szexuális orientációk hogyan oszlanak meg, sajtóközleményüket ide kattintva lehet megtekinteni. Azt állítják a deviáns lobbisták, hogy az emberek 5%-a homoszexuális, és ezt a gyakran emlegetett adatot ez a felmérés igazolja is: azt találták, hogy az Egyesült Államok lakosságának 5,6%-a tartja magát az LMBT betűszóval megjelölt kategóriába tartozónak (Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű). 86,7% vallotta magát heteroszexuálisnak, 7,6% nem volt hajlandó válaszolni a kérdésre.

A 15 000 felnőtt meginterjúvolásával zajlott felméréshez hasonló kutatást 2017-ben végeztek utoljára, akkor 4,5% vallotta magát LMBT-orientációjúnak, sőt, egészen 2012-ig visszamenőleg van adat. 2012-ben ugyanez az arány még egy százalékkal kevesebb, azaz 3,5% volt, azaz az elmúlt szűk tíz évben két százalékkal nőtt azoknak a száma, akik nem tartják magukat heteroszexuálisnak. Tehát, azt lehet mondani, hogy a teljes népesség körében 2,1 %-al nőtt a deviánsok száma, ennyi embert sikerült lelkileg megnyomorítania az LMBTQP-lobbinak 9 év alatt.

 

Az USA népességét generációkra szokás lebontani: Traditionalists vagy The Silent Generation (1946 előtt születettek), Baby boomers (1946-64 között születettek), Generation X (1964-1980), Millenials (1981-1996), Generation Z (1997 után születettek). Az első korcsoportban, a legidősebbek körében a legalacsonyabb az önmagukat LMBT-orientációjúnak vallók aránya, csak 1,3%. Minden őket követő generációban azonban egyre többen vállalják fel ezt a megjelölést, és a Millenials csoportban már 9,1% az arányuk, a legfiatalabb felnőttek körében pedig, akik a 2020-as megkérdezéskor 18 és 23 év között voltak, már 15,9% sorolta be magát az LMBT-kategóriába.

A válaszadók azt is megmondhatták, hogy az LMBT-n belül pontosabban minek tartják magukat, és nem (csak) a Generation Z tagjaira, hanem a teljes népességre igaz, hogy az LMBT-orientáción belül a B messze a legfontosabb. Az önmagukat LMBT-ként meghatározóknak 54,6%-a mondta az magáról, hogy biszexuális, 24,5% melegnek, 11,7% leszbikusnak és 11,3% transzneműnek tartja magát. A teljes népességre vetítve ez azt jelenti, hogy az USA összlakosságának 3,1%-a vallja magát biszexuálisnak, 1,4%-a melegnek, 0,7%-a leszbikusnak és 0,6%-a transzneműnek.

(Velvet nyomán Szent Korona Rádió)

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”