Fokozódik a fehérellenes rasszizmus és a heteroszexuálisok elleni gyűlölet az USA-ban

A BLM és a különböző LMBTQP mozgalmak egyre elvetemültebben támadják a normalitást és igyekeznek egy elkülöníthetetlen elemekből álló társadalmi masszát létrehozni. Egy főiskolai dolgozó a lelki terror miatt mondott fel, a gyerekcsatornákon egyre több érzékenyítő videó fut, továbbá ismételten szobrokat döntenének le az egyenlőség jegyében.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Jodi Shaw-t, a Massachusetts-i Smith College alkalmazottját a fehérellenes rasszizmus sarkallta arra, hogy végül otthagyja munkahelyét. A nő elmondása szerint többször is ki volt téve rasszizmusnak és gyűlöletnek a fehér bőrszíne miatt – mindezt persze az antirasszizmus ideológiája miatt el is kellett tűrnie. Egy megbeszélés során például az egyik munkatársa erőszakosan ütögette öklével az asztalt, miközben azt kiabálta, hogy „gazdag, fehér nők”. Jodi egy könyvet is kapott, ami arról szólt, hogy az emberek két csoportra oszthatók – a dominánsokra és az alávetettekre. Részt kellett vennie egy a rasszizmusról szóló tréningen is, ahol a fehérekről kellett volna beszélnie (a Coca-Cola érzékenyítő terápiája alapján gondolhatjuk, hogy mily módon). Miután megtagadta, az előadók a hallgatóságot azzal szembesítették, hogy ha egy fehér ember kényelmetlenül érzi magát, amikor a saját rasszáról kell beszélnie, az a fehér törékenység tünetének számít. Szerintük az ilyen fehér ember úgy tűnhet, hogy bajban van, de ez valójában csak egy erőjáték. Nagy valószínűséggel azért nem szándékozott megszólalni, mivel bármit is mondott volna, akkor a rasszista bélyeget sütötték volna rá, de ahogyan láthattuk, így is megszégyenítették. Jodi többször is szóvá tette az őt ért sérelmeket, ugyanakkor ez csak olaj volt a tűzre, panaszait pedig semmibe vette a főiskolai adminisztráció – mindezt az új eszmei áramlatok jegyében.

A Cartoon Network gyerekcsatorna nemrég a gender névmásokról igyekezett tanítani a gyerekeket. Az alábbi kép a nemsemleges névmásokat mutatja be, az “ő” férfi és női megfelelőjét (she, he) lecserélték az “ők”-re (they/them).

Most pedig közérdekű közleményben beszélnek arról, hogy a gyerekek ne legyenek színvakok, hanem igenis lássák meg a színeket és legyenek antirasszisták. A hirdetésben szereplő karakterek először még arról énekelnek, hogy nem számít, ki milyen színű, ekkor azonban leáll a dal, és a figurák elkezdenek arról beszélni, hogy a színek igenis fontosak. A fehér bőrű figura például fekete társára mutatva elmondja, hogy nagy a különbség az ő bőrszínénél, mert kettejüket nagyon máshogy kezelik. Majd a biológiai tényekkel is szembe mennek, ugyanis az érzékenyítő űrlény szembesíti a gyerekeket azzal, hogy biológiailag is teljesen ugyanolyanok.

Mindeközben máshol úgy akarnak küzdeni a fekete bőrűeket érintő rasszizmus ellen, hogy szobrokat távolítanak el. Chicagóban ennek 41 mű eshet áldozatul, amelyek közül négy ráadásul elnököt ábrázol. A problémás szobrokról a városvezetés állított össze egy listát. Szerintük az emlékművek eltüntetése része a faji gyógyulásnak és annak a projektnek, aminek keretében elismerik a történelmet, mindeközben valójában meghamisítják és elpusztítják azt.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Iskolai keresztényellenesség az USA-ban – Jézus kitiltva, a BLM jöhet

Shakespeare rasszista, homofób és nőgyűlölő, ezért nincs helye az oktatásban – állítják az USA-ban