Felháborodtak az olaszliszkai cigányok, mert egy borászat megelégelte a sorozatos lopásokat

Olaszliszkán egy bortermelő megelégelte a sorozatos lopásokat, melyeket a gettóban élő cigányok követtek el, így szakemberekkel egyeztetve kiépíttettek a borászatot több éve védő kerítés tetejére egy elektromos védelmi rendszert is. A roma “jogvédők” természetesen azonnal felháborodtak, és a védekezést ahhoz hasonlítják, mintha a cigányokat egy haláltáborba zárták volna be.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Egy hazug és hergelő videót tett közzé Facebookján Sztojka Katalin roma “jogvédő”, amiben azt állítja, hogy az olaszliszkai cigánytelepet olyan fallal vették körül, melybe elektromos áramot vezettek. Természetesen a fal nem a telep körül húzódik, hanem pont attól védi meg a szomszédos területen lévő borászatot. Továbbá számos téves információt közöl:

A poszt alatt született kommentek is jól tükrözik, hogy a hergelés sikeres volt:

A World Roma Federation petíciót tett közzé a “gettósítás” és az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát sértő “szegregáció” ellen, mely többek között a következő mondatokat tartalmazza: “Ne falak és villanypásztorok koordinálják az életünket. Jogunk van a szabad élethez! Alkotmányos jogunk a szabad mozgás.” Tehát a 21. századi Magyarországon 10 év “nemzeti” kormányzás után ott tartunk, hogy cigány szervezetek petíciókat indíthatnak, hergelhetik a romákat a magyarok ellen egy álproblémát kreálva, mindezt azért, mert sérelmezik azt, hogy a villanykerítés miatt nem tudnak a területre bejárni lopni.

Azonban a “roma jogvédők” nem állnak meg a hergelésnél, kilátásba helyezték a saját tulajdonát védő borászat feljelentését.

Az Euronews elérte Olaszliszka polgármesterét, aki közölte: az önkormányzatnak semmi köze nincs ehhez az ügyhöz, sem a falról, sem az elektromos kerítésről nem a testület döntött. Kerekes Attila szerint ráadásul nem is a szegregátum van körbekerítve hosszú évek óta, hanem valóban a szomszédos borászatot keríti el a fal vagyonvédelmi okokból.

“Nem ok nélkül döntöttek így” – közölte a polgármester, szerinte ugyanis a telepről rendszeresen jártak át lopni a borászat területére, volt, hogy a fal sem volt akadály: csákánnyal vágtak bele lyukat. “Úgyhogy igen, a cég ezt megelégelte és letárgyalta az Émásszal, elektromos áramot vezettek be a kerítésbe, de az csak csap és üt, nem öl. Ráadásul tábla is felhívja erre a figyelmet” – mondta Kerekes Attila, aki egyébként úgy tudja, az elektromos kerítés is már hónapok óta működik.

(Euronews nyomán Szent Korona Rádió)

Rendőri jelenlét hiánya miatt fajult tömegverekedéssé egy nőügy a kistarcsai cigánytelepen

Nem változnak – Kompolton lincseltek tanárt a cigányok (+videó)

 

A HÉV-en akart a szilasligeti cigány megerőszakolni egy nőt, aki ellenállt, ezért betörte az orrát

A MÁV nem hajlandó tenni a HÉV-eken történő folyamatos cigánytámadások ellen!