A HÉV-en akart a szilasligeti cigány megerőszakolni egy nőt, aki ellenállt, ezért betörte az orrát

„Kolléganőnket ma reggel munkába menet a HÉV-en megpróbálták megerőszakolni, majd mivel ellenállt, összeverték” – az egyik gödöllői közétkeztetési cég hivatalos Facebook-oldalán hozták nyilvánosságra a hírt kedd reggel, főként azért, hogy figyelmeztessék az embereket. A gödöllői HÉV-en reggelente ugyanis sokan utaznak, akár egyedül is.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az esettel kapcsolatban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Telexszel azt közölte, hogy a nő fiatal támadója a Szilasligeti megállónál (Kerepes cigánytelepéhez közeli megálló!) szállt fel a HÉV-re, „odalépett a nőhöz és felszólította, hogy vegye le a nadrágját mert közösülni akar vele”. Mivel a nő ellenállt, „a férfi ütni-rúgni kezdte, elvette a táskáját, majd amikor a szerelvény megállt Gödöllőn, Erzsébet Park irányába elmenekült”.

„A sértett a bűncselekmény során súlyos, orrcsonttörést szenvedett”- írták.

A támadót kedden délután még keresték, a rendőrök adatokat gyűjtenek, és tanúkat hallgatnak meg. A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntette kísérletének, kifosztás és súlyos testi sértés bűntette miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Az információt a Kalória Gödöllői Nonprofit Kft. osztotta meg facebookon:

“Szörnyű dolog történt ma reggel. Gondolkodom órák óta, hogy leírjam-e, de arra jutottam, hogy sokakat érinthet, akik egyedül utaznak, vagy akiknek a gyermeke reggelente HÉV-vel utazik.

Kolléganőnket ma reggel munkába menet a HÉV-en megpróbálták megerőszakolni, majd mivel ellenállt, összeverték.

Kérem, hogy aki bármit látott, jelentkezzen a Gödöllői Rendőrkapitányságon.

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak gyermekeikre!

Hatolkai Máté”

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)