Bajorország meghajol a migránsok előtt: ősztől kötelező lesz az “iszlámtan” a helyi iskolákban

A közelmúltban aggasztó hírek érkeztek Amerikából, ahol az antirasszistának titulált, de valójában fehérellenes oktatási reformok egyre nagyobb teret nyernek. Most viszont Bajorországban készült el a multikulturális társadalom következő lépcsőfoka, a német tartományban ugyanis “iszlámtant” vezetnek be kötelezően választható tantárgyként mintegy 350 iskolában az ősszel kezdődő új tanévtől.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A bajor tartományi kabinet kedden határozott az eddig kísérletképpen folytatott oktatás rendes tantárggyá alakításáról. Az iszlám oktatása különösen a muszlim vallású diákok számára lesz választható tantárgy a hittan, illetve etika tantárgyak alternatívájaként.

A dpa német hírügynökség kiemelte, hogy állami oktatási rendszerben, állami alkalmazásban álló tanárok által német nyelven oktatott tantárgyról van szó, amely az iszlám vallásról tolmácsol ismereteket, valamint alapvető értékeket “a német alaptörvény és a bajor alkotmány szellemében”.

Az új tantárgynak évtizedes története van. Kezdetben török nyelven folyt úgynevezett iszlám oktatás, később viszont már német nyelven is. Az iszlámtant 2009-ben vezették be kísérleti projektként a tartomány mintegy 350 általános- és középiskolájában. A projekt keretében alkalmazott tanárokat tovább foglalkoztatnák.

A Szent Korona Rádió kiegészítése:

Itt jegyeznénk meg, hogy szellemiségünk magába foglalja a különböző kultúrák és vallások tiszteletét. A sokszínűséget nem vetjük el, ugyanakkor annak látni kell helyesen értelmezett vetületét. A különböző kultúrák tisztelete egy magát komolyan tradicionális jobboldalinak vallónak alaptulajdonsága, így nem szólhat pejoratívan más vallásokról, és népek kultúrájáról. Azt azonban látnunk kell, hogy a “felvilágosult”, “modern” Nyugat-Európában élő migránsok nem őseik értékrendje és hite szerint (jelen esetben az iszlám szerint) élnek, hanem egyre inkább elszakadnak attól, és sok esetben a züllést, a bűn útját választják, ezen pedig az intenzívebb iszlám oktatás sem feltétlenül segít, sőt még ronthat is rajta, mivel egyre jobban felüthetik fejüket a wahabi és egyéb erőszakos, alászállott, az Szent Korán szavait kiforgató irányzatok. Kontinensünk őslakos népessége nem mellesleg egyre nagyobb veszélyben van, évtizedek múltán ugyan, de átbillenhet a mérleg nyelve a kisebbséggé válás felé, ha nem állunk ki határozottan szülőföldünk védelmében.

(Orientalista.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Ha szerinted 2+2 az 4, akkor rasszista vagy – állítja az oregoni oktatási minisztérium

Alapjog-ellenes az “érzékenyítés” – Az Egyetemi Ellenállás várja a jogesetekről szóló bejelentéseket

Amerika egyes iskoláiban már nem szólhat bele a szülő, mit “tanítanak” a gyermekének