Amerika egyes iskoláiban már nem szólhat bele a szülő, mit “tanítanak” a gyermekének

Az ígéret földjén a Maria Montessori Academy intézményében a Black History Month (Feketék történelmi hónapja) alkalmából a Black Lives Matter mozgalom eszméivel átitatott előadásokat és órákat tartottak a szülők felháborodására. Többen is kérvényezték gyermekük kimaradását ezen programok alól.

A kérvények azonban hiába érkeztek be, ugyanis mivel a diákok nagy részét szüleik eltiltották volna az eseménytől, az iskola igazgatója az előzetes megállapodásokat felrúgva az összes gyermek számára kötelezte a részvételt. Így a gyermekek órái egy egész hónapon keresztül ezen téma körül fognak forogni.

Az igazgató nyilatkozata szerint a szülők először felháborodtak a kötelező részvételen, egy idő után azonban elfogadták, és már egyikük sem akarja felmenteni gyermekét. Nagy valószínűséggel nem önszántukból gondolták meg magukat, nem tartjuk kizártnak, hogy akár még buktatással is fenyegetőzött az igazgató azon esetre, ha kihagyná a tanuló az órákat.

Az esettel különösképpen fontos foglalkoznunk, hiába nem köthető közvetlenül Magyarországhoz, mivel jól példázza, hogy mi történik akkor, ha a szülők és az állampolgárok az utolsó utáni pillanatban eszmélnek fel és próbálnak meg ellenállni a társadalomfelforgató eszméknek.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Iskolai keresztényellenesség az USA-ban – Jézus kitiltva, a BLM jöhet

Az iskolai LMBTQP érzékenyítések szülői ellenállással igenis megakadályozhatók

Szivárványos zászló alatt kellett bevonulni az iskolába az elsősöknek