A Coca-Cola alkalmazottai túl fehérek voltak, ezért terápiára kellett őket küldeni

A nagy médiavállalatok az élen járnak abban, hogy társadalmunkat egy nagy masszává alakítsák eltüntetve annak valódi sokszínűségét. Ezen multik előszeretettel szerveznek dolgozóiknak érzékenyítéseket kötelező jelleggel, akik munkahelyük és egzisztenciájuk elvesztésének féltése miatt sajnos szinte minden esetben részt vesznek ezeken az agymosó eseményeken. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A Coca-Cola most azon célból szervezett érzékenyítő foglalkozást alkalmazottainak, hogy kevésbé legyenek fehérek. Mi ez, ha nem rasszizmus? A foglalkozás képeit átböngészve megtudhatjuk, hogy mik azok a szörnyű tulajdonságok, amiket a fehérekhez kötnek, és el kell hagyniuk azon europid rasszhoz tartozóknak, akik a multinál akarnak dolgozni:

Tehát a cél az, hogy a dolgozók legyenek kevésbé elnyomóak, arrogánsak, magabiztosak, védekezőek (a létrontó eszmékkel szemben?), tudatlanok, és ehelyett legyenek alázatosak. Figyeljenek, higgyenek (miben is? a multikulti uralmában?), ne legyenek érdektelenek, és szakítsanak a fehér szolidaritással. Az előadás egy másik diájában megállapítják, tényként kezelik, hogy az USA-ban és az európai országokban úgy szocializálódnak az emberek, hogy ők mindenkinél felsőbbrendűnek vallják magukat, csak azért, mert fehérek. Majd hozzáteszik, fehérnek lenni azt jelenti, hogy rasszista voltodat kell háttérbe szorítanod, és azon igyekezned, hogy minél elfogadóbb legyél.

A botrányos és rasszista megnyilvánulásokkal teli érzékenyítésről természetesen a mainstream média nem számolt be, ugyanakkor képzeljük el azt a helyzetet, ha egy csoport fiatal négereknek tartott volna előadást arról, hogy ne az erőszakoskodásból, lopásból, drogozásból álljon az életük, vagy akár csak arra akarta volna valaki felhívni a figyelmüket, hogy ami a BLM tüntetéseken történt, az rég túllépte a normalitás határát. Valószínűleg az összes balliberális média rasszizmust harsogna, és az aktivistákat guillotine alá küldené.

A Coca-Cola közleményben reagált a történtekre. Mentegetőzésként azt hozták fel, hogy ez nem a saját oktatóanyaguk, hanem az interneten nyilvánosan elérhető, és kijelentették, a későbbiekben igyekeznek finomítani a képzésen. A képzés megszervezője egyébként Robin DiAngelo szociológus volt, aki még könyvet is írt a fehérség elleni küzdelem hevületében White Fragility (Fehér Törékenység) címmel.

Meddig hagyjuk még a folyamatos fehérellenes rasszista megnyilvánulásokat?

(Mandiner.hu és 888.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Alapjog-ellenes az “érzékenyítés” – Az Egyetemi Ellenállás várja a jogesetekről szóló bejelentéseket

Az iskolai LMBTQP érzékenyítések szülői ellenállással igenis megakadályozhatók

Ha szerinted 2+2 az 4, akkor rasszista vagy – állítja az oregoni oktatási minisztérium