Szivárványos zászló alatt kellett bevonulni az iskolába az elsősöknek

Néhány napja került fel az internetre egy kép, amin kicsi gyerekek vonulnak be az ajtó fölé kifeszített szivárványos zászló alatt egy északnyugat-németországi általános iskolába. Az ajtó két oldalán az evangélikus egyház funkcionáriusai állnak. Közben idehaza a Momentum az óvodások abúzusát szorgalmazza.

A fenti kép a Ruhr-vidéken fekvő Moers városka Uhrschule Meerbeck nevű intézményének bejáratánál készült. Németországban, Észak-Rajna-Vesztfália tartományban augusztus 13-án zajlottak az általános iskolai beiratkozások. Az nem teljesen bizonyos, hogy a fenti kép ezen a napon készült-e, de augusztus 19-én került fel a moers-i evangélikus templom Facebook oldalára. A gyerekek korai indoktrinációja miatt lesokkolt hozzászólók negatív kommentjeinek hatására azonban a képet még aznap délután törölték az oldalról.

„Az eredeti cikkben azt írták, hogy a képen látható lelkésznő minden a szivárványos zászló alatt áthaladó gyereknek áldást mondott a zászlóra. Ez engem a totális diktatúrákra emlékeztet. Az eset megrázott és megmutatta, hogy a gyerekeket már a legelejétől gender-propagandával dolgozzák meg.” – nyilatkozta az Arcadinak Mike D., az egyik hozzászóló.

„Az Evangélikus Egyház mindig a hatalom oldalán áll. Jelen pillanatban a hatalom a szivárványos zászló mellett van. Itt a gyerekeket kiskoruktól kezdve szexuálisan indoktrinálják. Mi köze az első osztályosoknak a homoszexuális mozgalomhoz?” – tette fel a kérdést Renatus Rieger, az AfD Moers kerületi elöljárója.

Hazánkban is egyre nyilvánvalóbb, hogy a marxista gyökerű LMBTQP+ ideológia mind nyíltabb támadást folytat a legártatlanabb korosztály szexuális pervertálása érdekében. A minap a Momentum az óvodás korúak abúzusára szólított fel. A felháborító bejegyzés kulcsmondata: „Nem volt neked furcsa gyerekként, hogy a mesékben mindig a királyfi menti meg a királylányt és nincsenek királyfik, akik királyfikat mentenek meg. Vagy királylányok, akik másik királylányokat?”

A két eset két dologra is rávilágít. Egyrészről a németek természetes immunrendszere is működik még valamilyen szinten, tehát bármit az ő torkukon sem tudnak lenyomni, viszont a magyaroké sem olyan egészséges, mint azt sokan hirdetik. Másrészt amire idehaza is számítani kell, hogy a gender-propagandához való toleráns hozzáállás kizárólag annak mind pofátlanabbá válását segíti elő. A lejtőn nincs megállás! Ha időben nem lépünk fel e pusztító ideológia ellen, rövidesen azon vesszük észre magunkat, hogy már csak utóvédharcokat vívhatunk a normalitás rezervátumainak határvidékein.

(Arcadi-Online.de és momentum.blog.hu nyomán λ – Szent Korona Rádió)

A HVIM megvédi a családokat az LMBTQP+ propagandával szemben (Videó) – Feljelentjük a szervezőket és az őket védő rendőrséget is

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)