Egyetemi Ellenállás: Jelentős változásokat várunk a felsőoktatásban – Várjuk az érzékenyített gyermekek szüleinek jelentkezését!

Nagy lehetőség az egyetemek számára, hogy egy kissé fénytelibb irányba mozduljanak el a modellváltás következtében. A liberális túlsúly a nagyobb ellenőrizhetőség miatt megcsappanhat. Az alábbiakban az Egyetemi Ellenállás közleményét olvashatják a helyzettel kapcsolatban. Kérjük azon szülőket, akiknek gyermekét “érzékenyítették” LMBTQP irányba, hogy az esetekről értesítsenek minket a [email protected] e-mail címen!

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Nagy reményekkel fogadjuk a közeledő oktatási reformot és az egyetemekre érkező jelentős anyagi támogatásokat. Napjainkra a magyar felsőoktatás igen nagy válságba került. Struktúrája, oktatási színvonala nem korszerű, nem felel meg a kor kihívásainak, az eszközök nagyrészt elavultak. A nagyobb probléma ugyanakkor a szemléletben mutatkozik meg. A 2000-es évek elején erőteljesen hangoztatták, hogy az egyetemeknek apolitikusnak kell lenniük, és független világnézettel kell rendelkezniük. Ezen jelszó azonban csak álca volt, a függetlenség köpenyét szép lassan lerántották, és előkerült alóla a szörnyszülött, az ateista liberalizmus. A hallgatókra azóta a legtöbb egyetemen folyamatosan ömlik a liberális szenny LMBTQP propagandával megfűszerezve. Azonban a modellváltás most jelentős változásokat hozhat el, végre újra nőhet a konzervatív hallgatók élettere.

Az alapítványi irányítással sokkal jobban ellenőrizhetővé válnak az egyetemek, ugyanis eddig a túlzott bürokrácia, és a nem megfelelően kiépített hálózat miatt számos deviációnak sikerült gyökeret vernie. Azonban az új modell lehetőséget nyújt a folyamatos és egyszerűbb vizsgálatokra, melyekkel az új vezetés felügyelet alatt tudja majd tartani a kezében tartott intézményeket. A liberális oldal legnagyobb félelme jelen pillanatban pontosan ez, mivel ők a kutatói és oktatói szabadság alatt azt értik, hogy őnekik legyen szabadságuk elnyomni a normalitás képviselőit. A megvalósult liberális diktatúrát féltik. A legtöbb intézményben a konzervatív, vallásos oktatókat, kutatókat, hallgatókat érik hátrányok, és az ő kibontakozásukat minden áron gátolják. A kormányzat most nem hibázhat, hatalmas felelősség van az illetékeseken, ugyanis a legfőbb elvárás jelenleg az, hogy azon alapítványoknak és alapítványi vezetők kezébe adja át egyetemeinket, akik szilárd, konzervatív és jobboldali személyiségek. Bármelyik egyetem, mely egy baloldali fenntartó kezébe kerül, örökre elveszett.

Szükségszerű, hogy a modellváltással eljöjjön egy ideológiai irányváltás is. Az egyetemek működését teljes mértékig felül kell vizsgálni. A kurzusok tematikáját szigorú ellenőrzés alá kell vonni, ugyanis számos olyan tárgyba csempésztek bele LMBTQP propagandát, ahova az egyáltalán nem is illene bele. Így nem elég „csak” a tanár-, tanítóképzésen és egyéb bölcsészeti karokon betiltani, hanem az egész felsőoktatásból száműzni kell a felforgató eszméket. Kérjük az új vezetőket, hogy ne újonnan megszerzett státuszuk élvezéséből álljon tevékenységük, hanem vigyenek véghez üdvös tetteket. Szabadítsanak meg minket a genderideológia rémuralmától!

A Telex.hu egyik cikkében említette, hogy valódi meritokratikus egyetemi rendszerre van szükség. Ez valóban kívánatos lenne, ugyanakkor csak azon feltételekkel, hogy nem azok kapnak folyamatos előléptetéseket, díjakat, akik a „szivárványcsaládokat” vizsgálják, gender studies tanulmányokat írnak, és még sorolhatnánk, hanem azon kutatók és hallgatók, akik valóban letesznek valamit az asztalra. Ezért is szükséges konzervatív fenntartókat kinevezni.

Fontos itt leszögeznünk, hogy az ideológiai szemléletváltásra nem csak az egyetemeken van szükség. Felül kell vizsgálni a közép- és általános iskolák működését is. Számtalan olyan esetről van tudomásunk, ahol szexuális felvilágosítás néven csempésznek be deviáns ideológiákat, melyek igen káros hatással vannak a serdülőkorban lévő, válaszokat kereső fiatalok szexuális irányultságára és károsan hat a nemi identitásuk integritására.

Jelen közleményünkben felszólítjuk azon szülőket, akiknek tudomásuk van arról, hogy gyermekük iskolájában „érzékenyítésnek” nevezett LMBTQP agymosást hajt végre a Háttér Társaság, vagy a Labrisz Leszbikus Egyesület a Szimpozion Egyesülettel karöltve, ismertebb nevükön Melegség és Megismerés, jelezzék felénk a [email protected] e-mail címen! Ne engedjék, hogy gyermekük ezen bestia áldozata legyen!

Egyetemi Ellenállás Vezetőség

Egyetemi Ellenállás – Ilyen a liberális érzékenyítés a magyar egyetemek falai között (III. rész)

Az Egyetemi Ellenállás a kollégiumok szétveréséről: ide vezet a liberális oktatás

Életre hívjuk az Egyetemi Ellenállást az “érzékenyítő” liberális diktatúrával szemben! (+videó)