Életre hívjuk az Egyetemi Ellenállást az “érzékenyítő” liberális diktatúrával szemben! (+videó)

Nem létezik normalitást képviselő diákszervezet. A felsőoktatásban jelentős részben a liberalizmus, az erőltetett LMBTQP lobbi érvényesül erőszakos érzékenyítésekkel és hazafiak üldözésével. Az Egyetemi Ellenállás azonban védelmet kíván adni a liberális terrorral szemben. Leleplezik a felsőoktatásban jelenlévő botrányos állapotokat és megszervezik a diákság normális, jobboldali, hagyományokat ápoló részét.

A magyarországi egyetemeken és főiskolákon egyre agresszívebb a liberális diktatúra. Mára a felsőoktatási intézmények döntő többségét megszálló szélsőliberalizmus az oktatást és a mindennapokat is megkérdőjelezhetetlenül átható ideológia lett. A fiatalok szellemi és lelki mérgezése mára általánossá vált.

Budapesten kezdődött az akció –
2-3 fős csoportokban szórólapozás, kiáltványok kifüggesztése több nagy egyetemen egyszerre
(Videás link)

Felháborodva tapasztaljuk, hogy a felsőoktatás jelentős részében a nemzet- és vallásellenes liberalizmus diktatúrája valósult meg, ami teret engedett az LMBTQP propagandának is. Kötelező homoszexuális „érzékenyítő” foglalkozásokon kell részt vennünk, az oktatók megbélyegzik, kipellengérezik, vagy egyszerűen megfélemlítik a liberális dogmákat megkérdőjelezőket. A létező hallgatói csoportok és hallgatói önkormányzatok csak az elfogadást, a toleranciát szajkózzák, a Budapest Pride felvonulásra és balliberális tüntetésekre vezénylik ki a tagságukat, és a hallgatók képviselete helyett politikusképzőként tekintenek pozíciójukra.

Ezért életre hívjuk a valódi jobboldaliságot képviselő, pártpolitikától független, pártok feletti Egyetemi Ellenállást, ami az elnyomott, elhallgattatott és meghurcolt, mára kisebbségbe szorult, konzervatív gondolkodású hallgatók laza hálózata kíván lenni.

Nyújtsunk egymásnak segítő kezet és építsünk egy közösen gondolkozó, hagyományos értékrendünket bátran vállaló, szabad közösséget!

Jelentkezz, ha:
– akaratod ellenére köteleztek rá, hogy LMBTQP „érzékenyítésen” vegyél részt
– megbélyegeznek vallásod és hited miatt
– kirekesztenek jobboldali politikai nézeteid miatt
– támadás ért történelmi, zenei érdeklődésed miatt
– oktatóként, professzorként nem taníthatsz valós nézeteid szerint
– tenni szeretnél a tradíciók és a normalitás védelmében
– szembeszállnál a liberális és LMBTQP diktatúrával

Jelentkezni a [email protected] címen lehet név és felsőoktatási intézmény megjelölésével (az adatokat minden esetben zártan kezeljük).

Valljuk, hogy ma egyetlen közösség van igazán elnyomva Magyarországon: a fehér, keresztény, normális szexualitású, hazáját szerető magyarság.

Hisszük, hogy van még remény a magyar ifjúság számára! Együtt fel tudjuk emelni szavunkat az élettel összeegyeztethetetlen, Isten- és nemzetellenes ideológiával, a szélsőliberalizmussal szemben!

Az Egyetemi Ellenállás feladata:

  1. Térképezzük fel a liberális és LMBTQP diktatúrát a felsőoktatásban!
  2. Hozzuk nyilvánosságra az összegyűjtött eredményeket!
  3. Nyújtsunk védelmet az Egyetemi Ellenállás hálózat tagjainak!
  4. Leplezzük le a szélsőliberális terrort működtető és a konzervativizmust üldöző oktatókat!
  5. Támogassuk a normális, egészséges, hagyományos identitások megélését!
  6. Építsünk egy aktív, alkotó tettekre képes, Hazánkhoz hű közösséget!

Intelligensen, kulturáltan, ám határozottan; erőszak nélkül, de erővel győzzük le a jelenleg uralkodó liberalizmust, hogy újra egy normális világban tudjunk élni és azt tudjuk örökül hagyni!

Kelt.: 2020. 11. 03.

Az Egyetemi Ellenállás életre hívói, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetősége nevében:
Barcsa-Turner Gábor (társelnök), Kónyi-Kiss Botond (alelnök)

Az Egyetemi Ellenállás Facebook-oldala,
ahol már el is kezdték leleplezni a balliberális oktatókat történetek publikálásával.

(EgyetemiEllenallas.hu nyomán Szent Korona Rádió)