Megint provokál a Labrisz: jönnek a leszbikus oktató videók

A Meseország mindenkié című deviáns mesekönyvről jól ismert Labrisz Leszbikus Egyesület nem adta fel a harcot: most két homoszexuális nő ismerkedéséről készített agymosó “oktató” videósorozatot, ezzel is segítve azokon, akik a járvány alatt digitális eszközökkel ismerkednének azonos neműekkel.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az ősszel piacra dobott, gyermekeket célzó Meseország mindenkié című LMBTQ-mesekönyv után most leszbikus websorozattal borzolja a kedélyeket a Labrisz Leszbikus Egyesület. Erről maga a szervezet számol be saját oldalán, arra hivatkozva, hogy a “járvány idején még nehezebb az ismerkedés, és leginkább digitális eszközeinkkel tartjuk egymással a kapcsolatot”. Ennek megkönnyítése érdekében hatrészes romantikus oktató videósorozatot forgattak két középkorú nő online ismerkedéséről, hogy “személyes példáikon keresztül mutassák be a digitális eszközök és programok használatának nehézségeit”.

A két leszbikus történetéről a Labrisz azt írja: “Judit és Tünde nemcsak a számítógépet és mobiltelefont ismerik más-más szinten, de élethelyzetük is különböző: Judit fővárosi és egy hosszú kapcsolaton van túl, Tünde viszont vidéken él, és emiatt nagyon nehezen ismerkedik. A járványhelyzet még nehezebbé teszi számára a külvilághoz való kapcsolódást, kapcsolatteremtést”.

A leszbikus egyesület az első online agymosó “oktatóvideó-sorozat” bemutatását tavaszra tervezi, melynek szerencsére van egy akadálya, nincs pénz az utómunkálatokhoz.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Meseország mégsem mindenkié? Isten megemlítése miatt háborodtak fel az ateista szülők

Teljes győzelem: széles hazafias összefogással ellehetetlenítettük a gyermekmegrontó rendezvényt!

Csipkejózsika és a Császár új szoknyája – LMBTQP mesekönyv a Labrisz gondozásában