Meseország mégsem mindenkié? Isten megemlítése miatt háborodtak fel az ateista szülők

A Netflixhez több panasz is érkezett az elmúlt napokban, ugyanis az ateista szülők teljes mértékig felháborodtak azon, hogy a Zöldségmesék egyik epizódjában meg merték említeni Isten nevét. Kifejtették, hogy nem értik miért van szükség keresztény agymosásra a mesékben, miért kell ilyen álnok vírussal megfertőzni gyermekeiket. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A liberálisoktól rengeteget halljuk azon állásfoglalást, hogy mindenkinek joga van saját véleményét megformálni, saját nézeteit tükröző műsorokat készíteni, ugyanakkor ez általában csak addig terjed, míg a nekik tetsző ideológiák kerülnek reflektorfénybe.

 Az egyik aggódó szülő a bejegyzése szerint majdnem kitörölte a műsorok közül otthon a Zöldségmeséket. Azt se fogadta boldogan, amikor a gyermeke azt mondta neki, hogy ő ebből a meséből tanult Istenről – ezután inkább más műsorokat rakott be neki.

Egy másik szülő már bánja, hogy nem figyelt jobban arra, hogy mit néz a gyereke. Megint más arról panaszkodott, hogy a gyereke egy vallásos mesét néz. Ő egyenesen azt kérdezte a szülőktől, hogy másnak is van-e gondja azzal, hogy hogyan tartsa távol a gyerekeit egy alattomos mentális vírustól (utalva ezzel Isten megemlítésére). Azt is megkérdezte a többi felhasználótól, hogy vannak-e ötleteik arra, hogyan lehetne biztonságosabbá tenni a Netflixet.

Nagy valószínűséggel azok, akik most teljes mértékig felháborodtak, nem szóltak egy szót sem, amikor a Netflix a lány gyermekek szexuális tárggyá való alacsonyításáról készült Cuties nevű filmjét megjelentette.

Fontos megemlíteni a sorozatról, hogy nyíltan nagy hangsúlyt fektetnek a keresztény nevelés erősítésére, tehát nem nagyon érthető, hogy a szülők miért is látnak bele egy “sötétben bujkáló ellenforradalmárt” a mesébe. Számos bibliai történetet feldolgoztak már, és a megjelölésként is “keresztény animációs film” címkét használják. Valamelyest furcsán hatnak hitünk alapjainak zöldségekkel való megjelenítése, ugyanakkor ennek megítélését egyénileg bízzuk mindenkire. Külön pozitívumként kell zárszóként kiemelnünk, hogy a mese egyik alkotója kiemelte, hogy bármekkora nyomás is érkezhet Hollywoodból, ő akkor sem lesz hajlandó pozitívan megjelentetni az LMBTQP témát a sorozatban, mivel ez szöges ellentétben állna hitével. A támadások mögött így nagy valószínűséggel az lehet, hogy kiállnak a tradíció és a valódi értékek mellett. Ékes példája ezen eset is annak, hogy hiába prédikálnak a létrontás erői gyönyörű utópiákról, az egyetlen, amire tőlük számíthatunk az a pusztulás és nyomor.

(V4NA és World Religion News nyomán Szent Korona Rádió)

Pedofilok ünnepnapja – gyerekpornó a Netflixen

Csipkejózsika és a Császár új szoknyája – LMBTQP mesekönyv a Labrisz gondozásában