Teljes győzelem: széles hazafias összefogással ellehetetlenítettük a gyermekmegrontó rendezvényt!

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tucatnyi tagja, a Budaházy-család, Gaudi-Nagy Tamás, Téglássy Imre, a Mi Hazánk Ifjai és mintegy 30 tüntető hazafi megjelent az Átrium Színház előtt, ahol a Meseország mindenkié című botránykönyv matinéfelolvasását szerették volna megtartani a liberálisok. Az akció teljes sikerrel zárult, a normalitás pártiak ma hatalmas győzelmet arattak a deviánsok felett.

A mesekönyvnek álcázott LMBTQP és liberális propagandakiadványból szerettek volna provokatív módon nyilvános felolvasást tartani a budapesti Átriumban, azonban a Magyar Ellenállás sikereket ért el már pusztán tüntetés bejelentésével. A napokban történt fellépések hatására először Őrsi Gergely, II. kerületi szocialista polgármester lépett vissza a rendezvény támogatásától, majd  a szervezők bejelentették, hogy a gyermekek  lelkének liberális világképpel való megmérgezése az online szférába szorul, ugyanakkor felnőttek korlátozott számban megjelenhetnek.

A tiltakozást a Mi Hazánk Ifjainak sajtótájékoztatója nyitotta meg. Utána Budaházy György a jelenlévő hírcsatornák kamerái előtt felhívta a figyelmet arra, hogy az LMBTQP propagandát tartalmazó mesekönyv nem az első ilyen kiadvány, mert két évvel ezelőtt, 2018-ban ő már tiltakozott (akkor még egyedül) egy szintén a Labrisz által rendezett eseményen, ahol az iskolákba való LMBTQP érzékenyítést segítő – a Soros György által működtetett Nyílt Társadalom alapítvány által finanszírozott -, kiadványt gründoltak, mely kiadványból fel is mutatott egy példányt. Budaházy Edda megköszönte mindenki kiállását, majd megpróbált Gaudi-Nagy Tamás jogvédővel bejutni az Átriumba, de gyakorlatilag mindennemű értelmes és jogos indoklás nélkül kizárták őket. Téglássy Imre hétgyermekes családapaként kifejtette, nem szeretné, hogy elrabolják a gyermekeket érzékenyítéssel és egyéb devianciák népszerűsítésével. Hozott egy harangot is, ami szintén bevetésre került a hangorkánban. Mint látható, széles nemzeti összefogás valósult meg a Magyar Ellenállás szereplői által.

A szomszédos épület elé bejelentett tüntetésen résztvevők skandálásai és a bevetett hangkeltő eszközök ellehetetlenítették az online közvetítést is. Az alábbi videókon hallható, a hazafiak hangorkánja, mely majdhogynem elnyomta a felolvasó hangját is. A Vármegyések leleményességüknek köszönhetően megtalálták azt a hangfrekvenciát, mely a legjobban zavarta a közvetítést és az emberi idegeket: megafon és hangfal összegerjesztésével, a harang folyamatos kongatásával sikerült elérni, hogy az élőadás élvezhetetlen legyen. Külön sikerként könyvelhető el az is, hogy a tiltakozás hatására a szervezők felszólították a gyermekes nézőket, hogy küldjék el a fiatalokat a képernyő elől, mivel a homoszexuálisok véleménye szerint a gyermekek fejlődését a “ria-ria-Hungária”, a “tiltsák be!” és a “normalitást!” rigmusok veszélyeztetik leginkább.

A teljes “felolvasás” itt nézhető meg. 30. perctől hallható sípolás a vármegyés “csodafegyvernek” a hangja.

Az Átriumos szervezők több alkalommal is felháborodva fordultak a rendőrség felé, hogy oszlassák fel a szabályosság keretein belül mozgó hazafias tüntetőket, ugyanis szerintük nem teljesítették korábbi ígéretüket, hogy leállítják a rendbontókat.

A szervezők panaszáradata a Facebookon

Megjelent néhány deviáns ellen-ellentüntető, ugyanakkor bohócszámnak elmenő vonaglásukon túl nem sokat tehettek.  A gyermekmegrontók igényeivel szemben, a rendőrség a liberálisok ellen intézkedett, ugyanis ők nem jelentettek be (ellen)tüntetést, így az ő transzparensekkel való megjelenésük volt a jogellenes.

A HírTV összeállítása:

(Szent Korona Rádió)

(Fél)győzelem: csak online felolvasás lesz a mesekönyvnek álcázott megrontó kiadványból – a tüntetést megtartják

Gondolatok a homoszexuális propagandáról

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)