Mennyi buzeráns van még a Fideszben?! Avagy a fekália nemzeti színű szalaggal való átkötése

Bayeresen összegezzük a problémát, mert sokan úgyis csak a bevezetőt olvassák el: Jött Szájer kitágult valaggal és belefosott a ventilátorba. Ti, fideszes politikusok, véleményvezérek pedig nem elnézést kértek, nem próbáltok megtisztulni, hanem elkezditek magyarázni, hogy tulajdonképpen Szájer fekáliája nem is annyira rossz, mert 30 évig milyen finomakat is evett, illetve, azt is vegyük figyelembe, hogy egy morális lény hátsójából származik. (Mi az, hogy morális lény? Milliós fizetéssel és 40 milliós végkielégítéssel nem teszi zsebre az 5.000 Ft-ot tartalmazó, utcán talált pénztárcát?!). Azt is üzenitek kedves fideszes bértollnokok, hogy nem is annyira gond, ha sz.ros lesz mindenki, mert még mindig jobb, mintha meg is kellene enni… És “mindenki kapaszkodjon meg” – kérik a Pesti Srácok-, mert vannak még deviánsok a fideszesek között bőven. Elképesztő.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Most, hogy túl vagyunk egyes megmondóemberek vulgáris szintjén, fogalmazzunk egy fokkal szofisztikáltabban. Miért baj, hogy Jeszenszky Zsolt, a Pesti Srácok publicistája, a PestiTV fő bohóckodója a homoszexualitást gyakorlatilag természetesnek, normálisnak írja le a cikkének első soraiban? Szerinte ugyanolyan a szexuális orientáció, mint az ízlés.  Álláspontja szerint a fideszes buzeránsok legalább nem akarják senkire se ráerőltetni a buzulást. Ennyi lenne a különbség?! Nagy a baj… Hát kedves „jobboldali” Jeszenszky, akkor neked címezzük ezen sorokat, mert ezzel tanúságot tettél arról, hogy ugyanolyan liberális vagy, mint a másik oldal, csak éppen nem annyira nyíltan csinálod. De, hogy a jobboldalisághoz semmi közötök, az biztos.

Részlet a cikkből

Szájbarágósan akkor elmagyaráznánk, hogy mi is a gond azzal, ha a Fideszben vannak buzeránsok, és ti ebben nem láttok semmi kifogásolnivalót.

  • Mint Bayer Zsolt is elmondta, ez egy negatív spirál. Akinek elfogadjuk az álszent beismerését, „gyónását”, az könnyen Thaiföldön találja magát fiatal fiúkkal fajtalankodva. Mint kiderült, nálatok ez sem probléma, mert 15 évig “harcostársatok” volt ez az újságírótok. Hát gratulálok…
  • Nem a pártszékházatok takarítójáról derült ki, hogy deviáns, hanem az EP-képviselőtökről. Az alaptörvény írójáról, illetve, arról, akinek elvileg szembe kellett volna szállnia az LMBTQP-lobbival. Neki és a Fidesz vezetőinek, sőt, újságíróinak kellene elmagyarázni, hogy mi a gond a “Meseország” propagandakönyvvel, szembeszállni a valóban Soros-szervezetek által finanszírozott érzékenyítő ügynökszervezetekkel, törvényeket alkotni a buzilobbi ellen ésatöbbi. De kezdjük érteni már, hogy miért is megy ez olyan nehezen nektek.
  • Ha a takarítóról derül ki, hogy homokos, akkor azt valóban ne rúgjátok ki, de az ország  sorsát (értsd: a mi sorsunkat) ne bízzátok már beteglelkű emberekre! A takarító(nő) lehet csak Istennek köteles elszámolnia a bűneivel, de aki bűneit takargatva vezető, az a beosztottjait, és az egész ügyet veszélyezteti, azaz bűnt bűnre halmoz. Lehet csak Istennek fog ő is elszámolni végső soron, de hogy mi isszuk meg a levét, az biztos.
  • Zsarolható az, aki az LMBTQP-lobbi ellen harcol látszólag, de közben meg ő maga a legnagyobb buzi (elnézést a tőlem szokatlan, vulgárisabb stílusért, de sajnos az a félelmem, hogy csak így értik meg a címzettek).

  • A szexuális deviáció, a homoszexualitás nem egy természetes dolog. Egészen a közelmúltig betegségként volt számon tartva és kezelve. Az általatok csak “libernyákoknak” nevezett beteglelkűek elérték, hogy „fogadjuk” el őket normálisként, és az orvosok megfélemlítésével kiharcolták, hogy kivegyék a betegségek listájából. Te pedig most azt hirdeted, ami a “libernyákok” célja: a homoszexualitás normális, fogadjuk el, hogy köztünk élnek, sőt, fogadjuk el, hogy ők a politikusaink.
  • A valódi keresztény ember segíteni akar embertársán. Valóban nem üldözni kell a homoszexuálisokat, hanem segíteni nekik, hogy egész emberként élhessenek, a nemi identitásukban se legyenek sérültek. Ez nem ízlés dolga, hanem egészség dolga. A keresztényi hozzáállás nem az, hogy ráhagyjuk a másikra a bűnt, hanem segíteni szeretnénk megszabadulni tőle, aminek az első lépcsője az, hogy nem fogadjuk el normálisnak a betegségét. Ha megállapítja az orvos a rosszindulatú daganatot, akkor nem azt mondja, hogy ez normális és fogadjuk el, ahogy van. A lélek rákjait, a szellemi kútmérgezést akkor sem fogadhatjuk, ha az “csak” az egyénben van jelen, de az illető nem akarja terjeszteni, azaz nem fertőz (egyébként “fertőz”, mint ti is kimutattátok egy másik fideszes felületen). Ismétlem: nem üldözünk senkit, hanem segíteni akarunk nekik. Amit üldözünk, az az LMBTQP-lobbi, hogy még több embert ne tudjanak megbetegíteni. Azt hittük, hogy a Fidesz ebben partner lehet, de eléggé kétséges, hogy a buziorgiákra járók, a buziságokat ízlésnek tartó újságírók hogyan tudnának a deviancia ellen fellépni. Nem feltétlenül azért, mert képmutatók lennének, hanem azért, mert ezek szerint ők maguk sincsenek tisztában azzal, hogy mi a normális.

A lényeg, hogy fideszes legyen: férfi, nő, nem számít… lényeg a viktoriánus vallás.
  • A keresztény szabadság nem egyenlő a “valódi liberalizmussal”, mint ahogy állítod. A liberalizmus az, amit ti, ilyenkor műveltek, ez stimmel. Ugyanis a liberalizmus nem más, mint az identitások alóli felszabadítás. Aki szerint nem fontos a nemi identitás (csak egy ízlés), vagy a vallás, vagy mondjuk a nemzeti hovatartozás, vagy ezek csak magánügynek tekinthetőek, az liberális. A keresztény szabadság nem azt jelenti, hogy jogom van relativizálni a bűnt. Ugyanis mi a bűn? Nem más, mint Isten rendelésével való szembeszegülés. Te is leírod, hogy az apa férfi, a nő anya, és ez így természetes. Aki ezzel szembemegy, az a nem normális – fejtegeted ezt a részt helyesen (hiszen a fideszes alaptörvényt megvédeni mindenkori kötelessége egy jó bértollnoknak). Akkor az miért normális, ha férfiakkal hál valaki férfi létére? Aki fellázad Isten ellen, az liberális. Szerinted a férfi lehet nő, csak éppen anya nem. Értelmetlen, logikátlan. Tipikus fideszes túlmagyarázás. Vagy éppen azt akartad kifejteni, hogy van magánélet és közélet? Segítek: lehet van különbség, de, aki közéleti szereplő, annak úgy kell viselkednie a magánéletében, mint amit képvisel, mint amiről szónokol. Ha ti a buziságot elfogadjátok természetes dolognak, akkor szónokoljatok arról, és derüljön ki nagyon gyorsan, hogy igazából nem gondoljátok komolyan az LMBTQP-lobbi elleni harcot sem.
  • A Fidesz keresztény-konzervatívnak hirdeti magát. Ezért a tagjainak, prominenseinek úgyis kellene viselkednie! Ha nem tűnt volna fel, akkor a Szájer-ügy nem feltétlenül azért lett botrány, mert egy politikus buziorgián vett részt (és az ügy, egyéb vállalhatatlan körülményei miatt), hanem mert magát konzervatívnak-kereszténynek tételező pártról van szó, ami éppen beleállt az LMBTQP-lobbi elleni harcba. Ha nem értenétek: ez így nem hiteles. A  Jobbik elkurvulása is azért vérlázító, mert a párt hitelességét kezdte ki. A ti nemzeti-keresztény-konzervatív szlogeneitek azért elfogadhatatlanok, mert liberális férgek nemzeti mázban képviselik azokat.
  • Szájer Józsefek ügye, és a te publicisztikád is a bizonyíték arra, hogy egyrészről ez csak egy álarc, másrészről nem értitek a probléma súlyát. Leginkább csak retorikailag, és csak felénk vagytok keresztények, csak valódi jobboldaliságot képviselők felé akarjátok eladni magatokat konzervatívnak. Ezzel szemben mi minden évben kimentünk és kordonok közé szorítottuk a buzivonaglást, de ti a Pride-al szembeni kiállásból is pártügyet csináltatok: amíg fideszes volt a főpolgármester, akkor a szőnyeg alá söpörtétek a problémát, ha az ellenzéket lehet vele ütni, akkor hirtelen felfedeztétek a “fertőt”.
  • Ezzel a fajta, homoszexualitást mentegető, liberális nézetekkel magát a keresztény-konzervatív-nemzeti eszmeiséget járatjátok le. Nem is lenne nekünk semmi bajunk ezzel, ha innentől csak liberálisként tételeznétek magatokat továbbra is, ahogy tettétek azt nem is olyan régi közelmúltig. Azt a szerepet hitelesebben tudjátok eljátszani, mert az önazonos. Meg sem szólalnánk, ha a Fidesz “liberális – machievallista, – retorikailag nemzeti pártként” határozná meg magát, mert körülbelül ez a leginkább jellemző rá. Vannak persze üdítő kivételek személyek szintjén, de sajnos a fősodor ez nálatok.
  • Gőzötök sincs arról, hogy milyen kritériumai vannak a keresztény, konzervatív, jobboldali eszmeiségnek. Nem menővé teszitek a konzervativizmust, hanem lejáratjátokat azt! Nemcsak új, fiatalos formába öntitek a lényeget, hanem teljesen mást adtok elő. Leginkább a tömény liberalizmust és a modernséget. Naphosszat tudnám sorolni, hogy megnézve a PestiTV adásait, mennyi “libernyák” tartalom hangzik el a normalitás jelszava alatt. Lázadtok a modern világ ellen, a normalitástért! – loptátok el a mi jelszavunkat, miközben a modern világot képviselitek szinte mindenben. Azt is felvethetjük, hogy számotokra csak jól hangzó lózungok pufogtatása az egész, és nem gondoljátok komolyan, mert Ti magatok sem végeztetek sem elméleti tanulmányokat, sem önismereti képzéseket. A hatalmas egótok és nagy pofátok meggátol titeket abban, hogy szembenézzetek a saját “libernyák” énetekkel és ténylegesen a jobboldaliságot képviseljétek. Így csak nyomokban sikerül valami normálisat felmutatni, amikor véletlenül betaláltok… Az már a magyar nemzeti és jobboldal tragédiája, hogy már egyetlen, minimálisan értelmes hangot is tartalmazó médiának, pártkommunikációnak is tud örülni.
  • Amúgy nem a Szájer-ügy volt a legnagyobb bukó számotokra. Legjobb családban is megesik az ilyesmi, szokták mondani. Sokkal beszédesebb, ahogy kezelitek az ügyet. Ahogy mentegetőztök, bizonygatjátok “libernyák” beállítottságotokat, a buzik elfogadását és akaratlanul is leleplezitek magatokat, hogy semmi közötök nincs a normalitáshoz.
  • És tévedsz kedves Zsolt, amikor zsidó vallási gyökerekre hivatkozol a keresztény-jobboldaliság nevében. A 20. század második feléig nem volt semmiféle judaista kereszténység. Hogy miért nem? Tudod, a zsidóság lényege Krisztus megtagadása. Krisztus meggyilkolása. Ez a zsidó minőség, ahogy szintén eme minőség sajátja a hedonizálás, a bűnök kimagyarázása és megmagyarázása. Szodoma és Gomora. Ha nem érted az összefüggést, hogy a zsidó gyökerek hangoztatása, a buziság természetesnek való elfogadása, a szodomita alapállás hogyan függ össze, és miért nettó liberalizmus (konzervativizmus nélkül), amit képviselsz, akkor nem bennem van a hiba. De tényleg nincs ezzel gond! Ne konzervatív-liberálisként tételezd magad, mert jobban illik rád a cionista-liberális-érzékenyítő jelző, mert az úgy lenne koherens a publicisztikád alapján, és akkor helyén is vagyunk, ez az írás sem született volna meg. Csak tudod, minket felháborít, hogy veletek vesznek minket egy kalap alá. Elfogadhatatlan, amit műveltek magas eszmék meggyalázásával, a jobboldaliság és a kereszténység lejáratásával. Visszatérve a bevezető magvas képi világához: mi nem akarunk egy légtérben lenni veletek, mert folyamatosan belesz.rtok a ventilátorba, aztán megmagyarázzátok, hogy miért is jó ez, miért volt rá szükség. A zombivá vált híveitek meg tapsikolnak is hozzá, és nem értik, hogy mi miért nem szeretünk szar.sak lenni.

A gondolataid alapján olyan 80-90%-ban vagy libernyák.

(Barcsa-Turner Gábor – Szent Korona Rádió)

Jobboldali tanulságok levonása – Bayer magyarázkodása, a Szájer-ügy és a thaiföldi kisfiúkkal fajtalankodó “harcostárs” története

Tilos lesz ellenvéleményt megfogalmazni az LMBTQP-vel szemben az EU-ban

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”