Tilos lesz ellenvéleményt megfogalmazni az LMBTQP-vel szemben az EU-ban

Az Európai Unió véglegesen zászlajára tűzte a felforgató erők támogatását és a normalitás teljes megsemmisítését. Tervezetük szerint, egy ország hiába fog kiállni amellet, hogy nem enged teret az LMBTQP különböző deviáns formáinak, ugyanis rá lesz kényszerítve minden tagállamra támogatásuk, és többletjogaik biztosítása.  Most már végleg rajtunk a sor, egyre erőteljesebb ellenállást kell kifejtenünk.

Az Európai Bizottság kihirdette, hogy megjelentették az Európai Unió átfogó, 2025-ig szóló „esélyegyenlőségi stratégiáját”. Lényegében egy ötéves tervről beszélünk, csak a százalékokat nem a széntermelésben határozták meg, hanem a szivárványcsaládok arányában.

A program  négy pontból áll, és bár esélyegyenlőségnek van keresztelve, kizárólag a szexuális szempontból rendellenes emberekkel foglalkozik – nyilván durván radikális lenne mondjuk a székelyek esélyeinek egyenlőségéért meghirdetni egy programot.

A lépések:

  1. Jövőre, vagyis 2021-ben jogilag megalapozzák, hogy az egész Európai Unióban tilos legyen a gyűlöletbűn, gyűlöletbeszéd – vagyis szexuális rendellenességnek nevezni a transzneműséget már bűncselekménynek fog számítani. Jövőre. Ez nem azt jelenti, hogy Brüsszel megbüntet, ha homokosviccet mesélsz, hanem azt, hogy Brüsszel megbünteti a tagállamait, ha azok nem garantálják, hogy mindenki megbűnhődik, aki ilyen tartalmat tölt föl például a közösségi médiára.
  2. Két éven belül közzétesznek egy esélyegyenlőségi jelentést, mellyel kapcsolatban már idén megkezdik az egyes tagállamok felmérését. Ebben a jelentésben szerepelni fog, hogy az adott tagállamokban működő vállalatok hány százalékban alkalmaznak ferde irányultságú embereket, vezetőik milyen arányban kerülnek ki az szivárványközösségből, és hogy miket tesz annak érdekében az adott tagállam, hogy ezen a mutatón javítson.
  3. A legfontosabb egyértelműen a harmadik pont: öt éven belül elérik, hogy az egyes tagállamok ne dönthessenek saját hatáskörükben arról, hogy mit tartanak és nem tartanak házasságnak és családnak.
  4. Utolsó pontként pedig hitet tesznek az szivárvány terjesztésének fontossága mellett a harmadik világban is.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió)

“További tiltásokra is szükség lenne” – Hazafias szervezetek közleménye

Hollandia kötelezné az egyházi iskoláknak az LMBTQP diákok felvételét