Dr. Gaudi-Nagy Tamás a nemzeti jogvédelem történetéről, céljairól és ügyeiről a Magyar Szigeten

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője 2020. augusztus 22-én a Magyar Sziget megnevezésű hazafias rendezvénysorozat keretében Ásotthalmon tartott előadást és fórumot  a nemzeti jogvédelem és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat történetéről, céljairól és izgalmas jogi ügyeiről. A felvételt két részletben tesszük közzé.

Az 1. részben szó esik többek között a nemzeti jogvédelem eszmei alapjairól, szükségességéről, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat létrejöttéről, a 2002-2010 közötti balliberális uralom idején az ellenálló hazafiak érdekében folytatott jogi csatákról, majd a 2010 utáni új rendszerben vívott nemzeti jogvédő küzdelmekről az önkény időszakában meghurcoltak igazságtételéért (2006 őszi áldozatok, Magyar Gárda, Budaházy György és társai ellen 11 éve zajló koncepciós per), értékvédő hazafiakért és a liberális jogvédők, a bevándorlás, a bíróságokon egyre inkább tejeszkedő liberális ideológiai korrupcióról és az LMBTQI+ lobbi ellen.

A 2. részben szó esik többek között a középületekre liberális polgármesterek által kitett, majd hazafiak által eltávolított szivárványzászlókról, ezen akciók jogi megítéléséről, az idei Pride csúfos bukásáról, a normalitáspárti ellenállók jogvédelméről, a Szent Koronát meggyalázó felhívás miatti nemzeti jogvédő feljelentésről, a dr. Téglásy Imre keresztény család-, élet- és magzatvédőre támadt agresszív szexuális deviáns elítéltetéséről, a Deák téren idén májusban lemészárolt két magyar fiatalért az Országos Roma Önkormányzat közelében tartott kegyeleti megemlékezés 35 résztvevője (közte az NJSZ ügyvezetője) elleni koncepciós eljárásokról, a “Tégy a magyargyűlölet ellen !” nevű, a magyarság méltóságát védő nemzeti jogvédő akció eredményeiről, a bíróságokon ideológiailag érzékeny perekben tapasztalható magyarellenes tendenciákról, liberálissá érzékenyített, valójában jogszabályoktól független bírákról, dr. Szöőr Anna jogász-pszichológus, a Civil Jogász Bizottság volt tagja elleni furcsa eljárásról és több mint fél éve tartó képtelen letartóztatásáról, a Facebook vélemény-diktatúra elleni jogi fellépés lehetőségeiről, egyes történelmi időszakokról zajló viták téves büntetőjogi tiltásáról, az Alaptörvény és a történeti jogfolytonosság kapcsolatáról, a nemzetellenes balliberális erők hatalmi 2022 restaurációjának veszélyeiről, a Kárpát-medencében, elcsatolt sorban élő testvéreink önrendelkezési küzdelmeiről, a két székely politikai fogoly (Beke István és Szőcs Zoltán) felháborító, jogellenes meghurcolásáról, a V4-ek és a magyar önrendelkezési törekvések viszonyáról, Szerbia EU csatlakozásának délvidéki magyarok érdekében történő blokkolásának szükségességéről, a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezésről (irdala.hu), a patrióta érdekekkel ellenséges európai jurisztokrácia kialakulásáról, a Nemzeti jogvédelem. c kötetről és a 2006 őszi teljes körű igazságtétel elkerülhetetlenségéről és a népfelkelés elleni rendőrterror felelőseinek felelősségre vonásáról.

Köszönet a felvételért és a szervezésért a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak!

(Szent Korona Rádió)

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)