Nyomozás indult a Vármegye-vezető ellen az LMBTQP zászló elégetésének szándéka miatt

Ha a Háttér Társaság tesz feljelentést, akkor az ügyészség azonnal ugrik, amikor a Soros-szervezetet jelentik fel, akkor folyamatosan eltussolják az ügyet. Tipikus példája ez az eset annak, hogy Magyarországon nem a szexuális devianciák vannak elnyomva, hanem a normalitást képviselő hazafiak. Soros által kimutathatóan és bevallottan támogatott szervezetnek elég egyet füttyentenie és nyomozás indulhat a HVIM társvezetője, Barcsa-Turner Gábor ellen, egy plakát miatt.

2019. október 23-ára zártkörű, regisztrációhoz kötött eseményt szervezett egy magánterületre Barcsa-Turner Gábor, a HVIM társvezetője. Az esemény plakátja, már akkor kiverte a balliberálisoknál a biztosítékot, pedig csak egy interaktív, hagyományőrző megemlékezésről volt szó, ahol molotov-koktél dobás, könyvégetés (kommunista röpiratok) és célbalövés (airsofttal kommunisták képeire) mellett fel volt tüntetve, hogy zászlóégetésre is sor kerül. Vörös, uniós és LMBTQP zászlók voltak terítéken, pontosabban csak lettek volna, ha vannak éppen kéznél ilyen rongyok. Mint előre jelezték a szervezők a hisztériára reagálásként, nem biztos, hogy tudnak (akarnak) addigra szerezni egy szivárványos zászlót. Kifejtették már akkor, hogy a hatályos jogszabályoknak minden programpont megfelel. Az ominózus plakát:

A feljelentés tárgyát képező plakát

A rendezvény rendben lezajlott, semmi probléma nem volt.  El is felejtették már a szervezők, amikor Barcsa-Turner Gábor kapott egy tanúidézést pár napja. A rendőrségen tudta meg, hogy a Háttér Társaság feljelentést tett a rendezvény miatt és ugyan most őt tanúként hallgatják ki, de nagy valószínűséggel ő lesz az ügy gyanúsítottja. Közösség tagja elleni erőszak előkészületének vétsége címen folyik a nyomozás, aminek felső büntetési tétele 2 év, és nem véletlenül kezelik büntetőügyként az eljárást. Megdöbbentő az egészben – mondta el lapunknak és a rendőrségen is Barcsa-Turner Gábor-, hogy ő és szervezetei már számtalan feljelentést tettek különböző Soros és egyéb, devianciát képviselő szervezetek ellen (például “Apu+Apa+Gyerekek=Család” plakátkampány, vagy éppen az idei Pride logó, a Szent Korona meggyalázása miatt), de ezeket az ügyészség mindig elutasítja, most azonban a Háttér Társaság feljelentésére azonnal nyomozást rendel el. Véleménye szerint ez egy kicsinyes bosszú a HVIM tevékenysége miatt, ugyanis nem egyszer sikerrel zavarta meg a normalitáspárti szervezet az iskolásokat, tanárok érzékenyítő felkészítését és családokat célzó, homoszexualitást népszerűsítő rendezvényüket.

Az LMBTQP tevékenysége jól rámutat arra, hogy ez az ideológia a kommunizmus egyik továbbágazása, ami hasonló szisztéma alapján forgatja fel a társadalmat, veszi el a tradicionális identitásokat, mint anno a vörösök, ezért került fel egy ’56-os rendezvény plakátjára ez a modern ideológia is.

16 év szivárványos zászló elégetéséért

2020 januárjában történt, hogy az USA-ban 16 évre (!) ítéltek egy tiltakozót, amiért el merészelte égetni a sátáni felforgatás jelképének számító szivárványos lobogót, miközben az USA hivatalos lobogójának elégetéséért még csak vádat sem emelnek. Bővebben a Magyar Hírlap számolt be az esetről, ami cikkből az is kiderül, hogy “a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) elnevezésű civil szervezet, (…) a Magyar Helsinki Bizottság vagy Transparency International Magyarország, úgy véli, hogy amíg nem társul hozzá erőszak vagy erőszakra való felhívás, addig a zászlóégetés nem tekinthető bűncselekménynek, nem minősül garázdaságnak. Igaz, szivárványos lobogó elégetésével kapcsolatban Magyarországon még nem kellett állást foglalniuk. (…) A TASZ szerint, amíg csak ellenszenvet kifejező a véleménynyilvánítás, addig a szólásszabadság alkotmányos oltalma alatt áll, azaz még szabálysértést sem valósít meg.” Persze, ezt az állásfoglalást leginkább az állami jelképekre értik, nem a szivárványos lobogóra…

Jelen esetben a konkrét jogi tényállás az, hogyha nem egy állam, vagy bejegyzett szervezet zászlójáról van szó, akkor annak tényleges elégetése sem valósít meg bűncselekményt, hanem a véleménynyilvánítás szabadságába beletartozik. A szivárványszínű lobogó nem más, mint egy ideológiának a jelképe. Elégetése egy vélemény kifejtése, nem felhívás semmilyen erőszakra.  Ami nonszensz, hogy meg sem valósult a kérdéses és vitatott cselekmény, mert éppen nem volt kéznél LMBTQP zászló, venni nem akartak a szervezők, leszedni hirtelen nem tudtak sehonnan, ezért nem is égettek, csak vörös zászlót. Az ügyből mégis nyomozás indulhatott, ami jól mutatja a homoszexuális lobbi erejét Magyarországon is.

(Szent Korona Rádió)

Zéró toleranciát hirdetünk az ifjúságot célzó homoszexuális propagandával szemben

Apu+Apa+Gyerekek=Család kampány – a HVIM harcol az adventre időzített provokáció ellen (videóval)

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)