A balliberálisok hisztiznek a HVIM 1956-os rendezvénye miatt

A vármegyések egy interaktív hagyományőrző rendezvényt hirdettek meg, ahol a százmillió áldozatot követelő kommunista ideológia kerül tűzre, de lesz molotov-koktélozás és célbalövés is.

A rendezvény plakátja

Reagálás balliberális újságírók vádaskodásaira

Magyar Narancson megjelent cikkükre reagálnék, mint a rendezvény főszervezője.

  1. A hazudozást fejezzék be! Nem írtak a megadott címre, nem érdeklődtek. Tehát valótlanul állítják, hogy nem válaszoltunk. Feleslegesen csinálnak úgy, mintha bármit titkolnunk kellene… Más újságírók is kerestek meg minket, válaszoltunk nekik is. Önöknek is válaszoltunk volna.

  2. A rendezvény főszervezője én, Barcsa-Turner Gábor vagyok. A rendezvény szervezéséhez semmi köze Kónyi-Kiss Botond bajtársamnak.

  3. A rendezvényen betartjuk a hatályos jogszabályokat. Ugyanis semmiféle szabálysértést, ne adj’ Isten bűncselekményt nem valósít meg sem a molotov-koktél dobálás magánterületen, sem a könyvégetés, sem a zászlóégetés. Utóbbi csak akkor ütközik jogszabályokba, ha egy nemzet zászlajáról van szó.

  4. A könyvégetésről: véleményünk szerint a kommunizmus pusztító ideológiáját tartalmazó műveket nem bűn, hanem kívánatos is tűzre vetni, mintegy tisztító rítusként. Az önök liberális demokráciájában is be vannak tiltva amúgy könyvek, illetve témák, amikről tilos beszélni szabadon, az mennyivel más kategória, mint az ellenkező oldal ideológiai műveit tűzrevetni?  Egyébként égettünk már kommunista könyveket, lásd EZT a beszámolónkat.

  5. A zászlóégetés még kérdéses, ugyanis nem szeretnénk pénzt kiadni sem EU-s, sem LMBTQP-s zászlókért. Innentől jobban oda figyelünk majd, hogy szerezzünk az utcáról ilyen lobogókat…

  6. Azért vesszük egy kalap alá az Európai Uniót és az LMBTQP propagandáját a kommunizmussal, mert mindegyik alapja az ateista materializmus, a “mindenki egyenlő” hamis mítosza és a nemzetellenes internacionalizmus. Az LMBTQP deviancia pedig már nemcsak a nemzeti, hanem a nemi identitást is támadja, mintegy turbó fokozatra kapcsolva a tradicionális emberi értékek elleni hadjáratot. A HVIM kiáll az összes, hagyományos identitás mellett: mind a vallási, mind a kulturális, mind a nemzeti, mind a nemi önazonosságunkat védelmünkbe vesszük.

  7. Mi a “pesti srácok” emlékét ápoljuk leginkább 1956 kapcsán. Ők éles fegyverekkel harcoltak (még akkor is, ha azt a törvény tiltotta), molotov-koktélt dobtak, könyveket égettek, sőt, kommunistákat, ávósokat akasztottak – tették ezt nagyon jól, méltányolhatóan és valódi szabadságharcosokként.  Nekünk nem a kommunista, padlássöprő Nagy Imre, vagy az áruló Maléter a példaképünk, hanem a valódi hősök, akik a kommunista-zsidó terror ellen harcoltak. 2006-ban sem véletlenül voltunk kint az utcán…

  8. A rendezvény azért kötött regisztrációhoz, mert nem szeretnénk olyan újságírókkal egy levegőt szívni, mint önök, akik csak a botrányszagot érzik ilyenkor…

  9. Az eseményt már most megérte megszervezni, mert jó látni, ahogy a magukfajták hisztiznek.

Állunk rendelkezésükre bármikor, ha kérdésük van.

Barcsa-Turner Gábor
HVIM társelnök