Zéró toleranciát hirdetünk az ifjúságot célzó homoszexuális propagandával szemben

A tegnapi napon látogatást tettek a hazafiak az Auróra nevezetű helyen, hogy megakadályozzanak egy, az iskolásokat célzó LMBTQ propagandáról szóló rendezvényt. Sikerrel jártak, miközben egy döglött patkányt is találtak a hely mosdójában. Közlemény és képes-videós beszámoló. 

 Az akciót végrehajtó személyek és szervezetek közös közleményt adtak ki:

Zéró toleranciát hirdetünk az ifjúságot célzó LMBTQP propagandával szemben!

Tudomásunkra jutott, hogy az Auróra nevezetű, szélsőbaloldali-liberális kocsmában akarták megtartani azokat az iskolai “érzékenyítésről” szóló előadásaikat, beszélgetéseiket, amiket már sikeresen megakadályoztunk, az úgynevezett “Pride-hónap” során a nyáron. Leszögezzük, hogy a magyar ifjúságot és iskolásokat deviánssá nevelő agymosást semmilyen formában sem fogjuk tűrni!  A jövőben az ilyen jellegű, erről szóló rendezvényeket kőkeményen meg fogjuk akadályozni, ahogy tettük az Aurórában tegnap is.

Valótlanul állítják egyes balliberális sajtótermékek, hogy mi egy kézműves foglalkozást akartunk megzavarni. Az LMBTQP rendezvény tényét a szervezők sem tagadták, le is nyilatkozták (például a Mércének).

A fellépésünk jogszerűségéhez nem férhet kétség, tekintve, hogy a kiérkező rendőri állomány tagjai nem velünk szemben intézkedtek, hanem egy, a záró sajtótájékoztatónkat garázda módon megzavaró agresszív, balliberális aktivista ellen, aki joghurttal leöntötte nemcsak a molinót, hanem a mögötte álló, nemzeti jogvédő munkáját végző dr. Gaudi Nagy Tamást és a molinót tartó dr. Téglásy Imrét is. Ugyanez a szélsőséges aktivista fenyegetőzött fizikai erőszakkal is, nem pedig mi.

A kihívóan közösségellenes cselekmények miatt közösség tagja elleni erőszak bűntette és zaklatás vétsége miatt feljelentést tettünk.

Barcsa-Turner Gábor, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom
Budaházy Edda, Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom
Budaházy György hazafi

Összegző videó a történtekről:

Az agresszív “antifa” cselekedetének jogi minősítése:

Patkány a mosdóban:

További képek és videók:

Budaházy Edda nyilatkozata: